Cu toate că s-au impus în Germania, nerazzurrii pot ajunge în optimile Champions League doar ajutați de meciul indirect. Etapa viitoare, trupa lui Conte are meci decisiv cu Șahtior, fiind pentru al treilea an la rând când italienii joacă având calificarea pe masă, acasă, în ultima rundă din Ligă.
Doar că o victorie cu Șahtior, locul doi din grupă, nu va fi suficientă. Dacă Real obține, pe teren propriu, egal cu Gladbach, atunci Inter va termina pe 3, chiar și cu un succes în fața ucrainenilor. Cu o remiză în celălalt meci din grupă, Inter și Real ar acumula ambele 8 puncte, însă "galacticii" au învins în ambele meciuri directe.
Singurul scenariu în care formația de pe Meazza merge mai departe în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume e următorul: să învingă pe Șahtior, iar Real - Gladbach să nu se încheie "X". Rezultat de egalitate care, în contextul unui succes al lui Inter cu ucrainenii, le-ar duce la braț pe Gladbach și Real mai departe.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14

Conte, după Monchengladbach - Inter 2-3: "Am arătat ca o echipă"

Chiar dacă șansele să meargă mai departe în Champions League nu sunt foarte mari, Antonio Conte a fost extrem de mulțumit de modul în care a arătat echipa lui.
Inter a jucat cu atitudine, iar fotbaliștii au dat dovadă de mult spirit de sacrificiu.
"Dacă nu ești o echipă, nu poți să vii aici și să câștigi. Gladbach e într-o formă excelentă, atât în Bundesliga, cât și în Champions League. Am arătat caracter, am fost uniți, e un succes meritat și cel mai mult mi-a plăcut că am reușit să evităm să suferim spre final. Le mulțumesc băieților, au avut spiritul pe care mi-l doresc, am fost o adevărată echipă", a spus Conte la final, la microfonul Sky Sport Italia.
Clasamentul grupei B, înainte de ultima rundă
1. Monchengladbach - 8 puncte
2. Șahtior - 7 puncte
3. Real Madrid - 7 puncte
4. Inter - 5 puncte
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33