Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chiricheș, răspuns elegant privind criticile la adresa naționalei! Ce a spus despre meciul cu Israel

Nicu Savin

Publicat 28/03/2022 la 19:49 GMT+3

Vlad Chiricheș a fost prezent astăzi la conferința de presă premergătoare amicalului pe care România îl va juca marți seara în Israel. Căpitanul primei reprezentative a declarat că el și coechipierii său știu ce au greșit în meciul cu Grecia și speră că jocul se va îmbunătății în viitor, iar un prim pas va fi duelul cu Israelul.

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României

Credit imagine: AFP

Vlad Chiricheș este căpitanul echipei naționale într-unul din cele mai dificle momente pe care le traversează prima reprezentativă. Tricolorii au intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe bancă, dar startul a fost ratat, Românie pierzând acasă contra Greciei, scor 0-1.
Chiar dacă a fost doar primul meci din mandatul noului selecționer, criticile nu au întârziat să apară. Prezent alături de Edi Iordănescu la conferința de presă de dinaintea meciului cu Israel, Vlad Chiricheș nu s-a arătat deranjat de aceste critici și a spus că este obișnuit cu această situație, menționând că el și coechipierii săi vor încerca să aibă o altă atitudine în meciul de marți.
"Trebuie să avem o dăruire mult mai mare, să fim mai agresivi. Ne dorim să câștigăm și vom face tot posibilul să facem asta.
Sincer, eu sunt obișnuit cu criticile. Au fost multe momente în cariera mea când am fost certat și nu toată lumea a fost mulțumită de jocul nostru. Știm foarte bine ce am greșit, ce am fi putut să facem mai bine. Este foarte bine că vine meciul acesta, sperăm să ne ridicăm la cel mai bun nivel și să câștigăm.", a spus Chiricheș.
Citește și:

Dennis Man, noul decar al naționalei

Lotul pe care Iordănescu îl are la dispoziție pentru meciul cu Israel s-a schimbat semnificativ în ultimele zile, unii jucători fiind depistați pozitiv cu Covid-19, în timp ce alții au scăpat de problemele medicale pe care le-a avut și au putut să înceapă pregătirea.
Ținând cont de modificările care s-au petrecut în lot, "tricolorii" și-au ales astăzi numerele pentru amicalul din Israel. După ce Alexandru Maxim s-a îmbolnăvit, noul număr 10 al României este Dennis Man.
În ceea ce îi privește pe jucătorii convocați de urgență de Edi Iordănescu, Claudiu Petrila va avea numărul 22, iar Darius Olaru va purta tricoul cu numărul 18.
Partida Israel - România se desfășoară marți, de la ora 20:45, iar tricolorii vor îmbrăca un echipament complet galben, tricou, șort și jambiere. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo