Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Eriksen va fi căpitanul Danemarcei la revenirea pe stadionul Parken! "Va fi un moment foarte special"

Bianca Dumitru

Publicat 29/03/2022 la 08:58 GMT+3

Christian Eriksen va fi căpitanul Danemarcei în amicalul cu Serbia, din această seară. Partida va avea loc pe stadionul Parken din Copenhaga, unde danezul a suferit un stop cardiac în meciul de debut de la Euro 2020.

Sichtlich ergriffen bei seinem Traum-Comeback: Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Christian Eriksen va fi căpitanul echipei naționale a Danemarcei în amicalul programat în această seară, de la ora 19:00, în compania Serbiei. Partida va fi una emoționantă, urmând a se disputa pe stadionul Parken din Copenhaga, acolo unde Eriksen a fost protagonistul celui mai dramatic moment de la Euro 2020.
La primul amical din această lună, Simon Kjaer a lipsit, fiind accidentat, iar banderola de căpitan a stat pe brațul portarului Kasper Schmeichel. Potrivit selecționerul Kasper Hjulmand, goalkeeper-ul ar fi propus ca Eriksen să fie căpitan în această seară, mai ales că partida va marca o revenire importantă a fotbalistului.
Înaintea duelului cu Serbia, Christian Eriksen, care s-a întors pe teren în tricoul lui Brentford după ce i-a fost implantat un defibrilator, a spus că amicalul de astăzi va fi un meci special, pe care îl așteaptă cu nerăbdare.
"Cu siguranță, va fi foarte special pentru că nu am mai fost pe Parken de când s-a întâmplat. Acum aștept cu nerăbdare să mă revin pe terenul de aici ca jucător de fotbal. Pentru că despre asta este vorba pentru mine. Dar aştept cu nerăbdare și faptul că după meci putem lăsa în urmă acel moment de la Euro 2020", a spus Eriksen, citat de Daily Mail.
Citește și:

Eriksen a marcat la prima atingere de balon contra Olandei

Christian Eriksen a marcat pentru Danemarca, în amicalul jucat la Amsterdam, cu Olanda, câștigat de batavi cu scorul de 4-2, care a fost primul său meci la națională după momentul dramatic de la Euro 2020.
Pe Johan Cruijff Arena, emoțiile au fost la cote maxime, mai ales pentru că Eriksen a marcat la prima atingere de balon. La primul său meci la națională după 9 luni (de la infarctul suferit la Euro), mijlocașul lui Brentford a fost aruncat în luptă în a doua repriză, în locul lui Lindstrom.
Fostul mijlocaș de la Spurs și Inter și-a arătat imediat clasa, prinzând un șut senzațional și reducând din diferență (3-2). A fost primul gol al danezului din mai anul trecut până în prezent. Ultima reușită a sa venise la o partidă Inter - Udinese.
Eriksen a fost excepțional pentru oaspeți, trimițând în minutul 74 o altă "bombă", de la 30 de metri, care a întâlnit bara.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo