Christian Eriksen va fi căpitanul echipei naționale a Danemarcei în amicalul programat în această seară, de la ora 19:00, în compania Serbiei. Partida va fi una emoționantă, urmând a se disputa pe stadionul Parken din Copenhaga, acolo unde Eriksen a fost protagonistul celui mai dramatic moment de la Euro 2020.
La primul amical din această lună, Simon Kjaer a lipsit, fiind accidentat, iar banderola de căpitan a stat pe brațul portarului Kasper Schmeichel. Potrivit selecționerul Kasper Hjulmand, goalkeeper-ul ar fi propus ca Eriksen să fie căpitan în această seară, mai ales că partida va marca o revenire importantă a fotbalistului.
Înaintea duelului cu Serbia, Christian Eriksen, care s-a întors pe teren în tricoul lui Brentford după ce i-a fost implantat un defibrilator, a spus că amicalul de astăzi va fi un meci special, pe care îl așteaptă cu nerăbdare.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
16/05/2022 LA 09:22
"Cu siguranță, va fi foarte special pentru că nu am mai fost pe Parken de când s-a întâmplat. Acum aștept cu nerăbdare să mă revin pe terenul de aici ca jucător de fotbal. Pentru că despre asta este vorba pentru mine. Dar aştept cu nerăbdare și faptul că după meci putem lăsa în urmă acel moment de la Euro 2020", a spus Eriksen, citat de Daily Mail.
Citește și:

Eriksen a marcat la prima atingere de balon contra Olandei

Christian Eriksen a marcat pentru Danemarca, în amicalul jucat la Amsterdam, cu Olanda, câștigat de batavi cu scorul de 4-2, care a fost primul său meci la națională după momentul dramatic de la Euro 2020.
Pe Johan Cruijff Arena, emoțiile au fost la cote maxime, mai ales pentru că Eriksen a marcat la prima atingere de balon. La primul său meci la națională după 9 luni (de la infarctul suferit la Euro), mijlocașul lui Brentford a fost aruncat în luptă în a doua repriză, în locul lui Lindstrom.
Fostul mijlocaș de la Spurs și Inter și-a arătat imediat clasa, prinzând un șut senzațional și reducând din diferență (3-2). A fost primul gol al danezului din mai anul trecut până în prezent. Ultima reușită a sa venise la o partidă Inter - Udinese.
Eriksen a fost excepțional pentru oaspeți, trimițând în minutul 74 o altă "bombă", de la 30 de metri, care a întâlnit bara.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 31-a din Premier League
05/04/2022 LA 12:07