România dispută marți, de ora 20:45, pe stadionul Netanya, al doilea meci amical din mandatul lui Eduard Iordănescu. Veștile sunt proaste înaintea acestui joc.
În urma testării PCR, 4 jucători ai echipei naționale au fost depistați pozitivi, împreună cu un membru al staff-ului. În condițiile în care, la testările PCR premergătoare intrării în cantonament, toate rezultatele au fost negative, anunță Federația Română de Fotbal.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Astfel, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, alături de Florin Constantinovici, au ieșit din programul tricolorilor și au intrat în izolare.

Alți jucători de la națională acuză simptome de viroză respiratorie sau gripă

"În același timp, mai mulți jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă și nu se pot pregăti normal. În concluzie, cazuri de COVID, gripă și viroză, o situație fără precedent cel puțin în istoria recentă a tricolorilor", mai precizează frf.ro
În acest context, au fost convocați de urgență Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB).
Trei dintre jucătorii cu rezultate pozitive, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță și Florin Tănase au jucat în partida amicală România - Grecia, desfășurată vineri seara, pe Stadionul Steaua. Adversarii tricolorilor au câștigat cu 1-0. Deian Sorescu ajunsese de curând în cantonamentul echipei naționale.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24