Edi Iordănescu are multe probleme de lot înaintea meciului amical de marți, cu Israel. Mai mulți jucători care au fost titulari cu Grecia, vineri seara (scor 0-1), au devenit indisponibili.
Federația Română de Fotbal a anunțat sâmbătă că nu mai puțin de patru jucători plus antrenorul Florin Constantinovici au dat rezultate pozitive la testarea COVID. Este vorba despre Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, care au ieșit din programul de pregătire.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Între timp, România a mai pierdut doi oameni de bază, pe Mario Camora și Alexandru Maxim. Potrivit gsp.ro, mijlocașul are viroză, în timp ce Camora a acuzat probleme musculare. Ambii au fost în echipa de start cu Grecia.

Edi Iordănescu nu se poate baza pe cinci jucători care au evoluat cu Grecia

Dintre cei 6 jucători care au ieșit din calcule pentru deplasarea Netanya, doar Deian Sorescu nu a jucat în primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a echipei naționale.
Pentru a completa lotul, selecționerul i-a convocat pe Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB). De asemenea, patru jucători care au fost indisponibili pentru meciul cu Grecia au intrat în programul de pregătire, Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu.
Partida Israel – România se desfășoară marți, de la ora 20:45, la Netanya, iar tricolorii vor îmbrăca un echipament complet galben, tricou, șort și jambiere. Asta pentru că echipamentul de bază al gazdelor este format din tricou albastru și șort alb, după cum a informat frf.ro.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24