Christian Eriksen a revenit cu gol la naționala Danemarcei, marcând în eșecul din deplasare contra Olandei scor 2-4. Emoția din jurul danezului a crescut însă odată cu apropierea meciului cu Serbia, care s-a jucat pe stadionul Parken din Copenhaga, exact acolo unde mijlocașul a fost aproape de o mare tragedie acum câteva luni.
Fanii i-au făcut o primire senzațională, scandându-i numele încă de la încălzire. "Bine ai venit acasă, Christian!", au scris fanii pe un banner uriaș afișat la începutul partidei.
International friendlies
Eriksen va fi căpitanul Danemarcei la revenirea pe stadionul Parken! "Va fi un meci foarte special"
29/03/2022 LA 05:58
Citește și:

Eriksen, gol în primul meci la revenirea pe Parken

Mijlocașul a început ca titular și i-a răsplătit pe fani cu un gol superb. Mijlocașul lui Brentford a semnat reușita de 3-0, cu un șut perfect de la marginea careului.
Joakim Maehle (min.15) și Jesper Lindstrom (min.53) au fost ceilalți marcatori ai danezilor, dar întreaga atenție a s-a îndreptat asupra lui Eriksen pe tot parcursul meciului. În minutul 80, mijlocașul a fost înlocuit cu Jesper Lindstrom, având parte de un standing-ovation la care puțină lume se gândea în urmă cu câteva luni.
Eriksen se aștepta ca revenirea sa pe arena Parken să fie una emoționantă.
"Cu siguranță, va fi foarte special pentru că nu am mai fost pe Parken de când s-a întâmplat. Acum aștept cu nerăbdare să mă revin pe terenul de aici ca jucător de fotbal. Pentru că despre asta este vorba pentru mine. Dar aştept cu nerăbdare și faptul că după meci putem lăsa în urmă acel moment de la Euro 2020", spunea danezul în urmă cu câteva zile.
International friendlies
Revenirea "de senzaţie" a lui Christian Eriksen, sărbătorită în Danemarca
27/03/2022 LA 14:45
Fotbal
Încă două echipe naționale refuză să joace cu Rusia din cauza situației din Ucraina
28/02/2022 LA 12:26