Anglia nu a avut emoții în a doua partidă amicală din această lună. Echipa lui Gareth Southgate a jucat marți seară pe Wembley împotriva reprezentativei din Coasta de Fildeș, câștigând cu 3-0, grație golurilor marcate de Watkins, Sterling și Mings.
Din minutul 40, oaspeții au jucat în 10 oameni, după ce Serge Aurier a văzut al doilea galben. La finalul partidei, Jack Grealish a dezvăluit că l-a rugat pe arbitru să nu îl elimine pe fundașul lui Villarreal, pentru că era vorba de o partidă amicală, iar l crede că ar fi fost mult mai bine și pentru echipa sa să joace 11 vs 11 împotriva Coastei de Fildeș.
"Am vrut să rămână pe teren (n.r. Serge Aurier), pentru că a fost un meci amical și e mai bine când joci împotriva unei echipe complete. Cred că ar fi fost o provocare mai mare pentru noi. A fost o prestație bună din partea noastră. Știam că va fi dificil, dar cartonașul roșu a schimbat lucrurile", a spus Grealish după partidă, potrivit Daily Mail.
Cupa Mondială FIFA
Cine are cele mai mari șanse să devină golgheterul CM din Qatar! Mbappe, doar al treilea
04/04/2022 LA 07:07
Citește și:

Jack Grealish a vorbit și despre discuția cu Pep Guardiola

La finalul partidei cu Coasta de Fildeș, Jack Grealish a vorbit și despre discuțiile pe care le-a avut cu Pep Guardiola, antrenorul său de la Manchester City. În acest sezon, antrenorul spaniol a dezvăluit că încearcă să îl facă pe Grealish să nu se mai gândească la fel de mult la statistici, după ce acesta s-a arătat nemulțumit că nu marchează mai mult:
"Am vorbit cu Pep Guardiola. Mi-a arătat toate statisticile din lume de care să te bucuri, mai puțin cele legate de goluri și pase decisive. Este singura persoană pe care trebuie să o impresionez, dar dacă ești atacant, vrei să marchezi și să dai pase de gol. Sper ca până la finalul sezonului să am mai multe.
E un moment foarte bun să fii în postura mea. Suntem angrenați în atât de multe competiții, iar la finalul anului avem și Cupa Mondială. Trebuie să continui să impresionez antrenorul pentru a prinde echipa", a mai spus Jack Grealish.
În acest sezon de Premier League, Jack Grealish a jucat în 19 partide pentru Manchester City, marcând două goluri și oferind două pase de gol. Vara trecută, el a ajuns pe Etihad de la Aston Villa, în schimbul a 100 de milioane de lire sterline.
International friendlies
Susținere totală din partea colegilor lui Harry Maguire, după ce a fost huiduit de fanii Angliei
30/03/2022 LA 13:07
International friendlies
Gareth Southgate se pregătește să folosească al 100-lea jucător de când a preluat naționala Angliei!
26/03/2022 LA 09:57