Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare în amicalul cu Jamaica

Bianca Dumitru

Publicat 28/09/2022 la 08:14 GMT+3

Argentina și Jamaica s-au înfruntat, într-un meci amical, noaptea trecută. Lionel Messi, intrat pe teren în repriza secundă, a reușit o dublă și a stabilit două recorduri impresionante.

Lionel Messi (PSG), auteur d'un doublé avec l'Argentine face à la Jamaïque

Credit imagine: Getty Images

Argentina a învins-o pe Jamaica, noaptea trecută, cu scorul de 3-0, într-un meci amical disputat în Statele Unite ale Americii.
Lionel Messi a strălucit în ultima partidă dinainte de startul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Fotbalistul celor de la PSG a fost trimis pe teren în minutul 56, în uralele fanilor, iar până la fluierul final a reușit o dublă.
În minutul 86, Messi a marcat după o pasă a lui Lo Celso, trimițând un șut puternic, pe jos, de la marginea careului.
După doar trei minute, argentinianul a înscris dintr-o lovitură liberă, ajungând astfel la 90 de goluri pentru naționala albicelestă. Messi este primul sud-american din istorie care a marcat atât de mult pentru echipa sa națională.
În plus, victoria obținută în fața jamaicanilor a fost succesul cu numărul 100 pentru Lionel Messi în tricoul Argentinei. El este primul fotbalist din istorie care a reușit atât de multe victorii cu naționala argentiniană.
Citește și:

"Trebuie să vă bucurați de Messi!"

După meci, selecționerul Argentinei s-a declarat extrem de încântat de evoluția lui Messi, spunând că toți fanii fotbalului ar trebui să se bucure de prestațiile lui.
"Trebuie să vă bucurați de Messi. Nu contează din ce țară sunteți, toată lumea o face. Eu sunt antrenorul lui, dar mi-aș cumpăra un bilet pentru a-l vedea", a spus Lionel Scaloni.
Pentru echipa națională a Argentinei urmează, la jumătatea lunii noiembrie, un amical cu reprezentativa Emiratelor Arabe Unite. Pe 22 noiembrie, sud-americanii vor lua startul în turneul final al Cupei Mondiale, urmând a le înfrunta pe Arabia Saudită, Mexic și Polonia în meciurile din grupa C.
Campionatul Mondial din Qatar, 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo