Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Susținere totală din partea colegilor lui Harry Maguire de la națională, după ce a fost huiduit de fanii Angliei

Alex Masgras

Publicat 30/03/2022 la 16:07 GMT+3

Harry Maguire este unul dintre cei mai contestați jucători, atât la Manchester United, cât și la naționala Angliei. La amicalul pe care Anglia l-a disputat pe Wembley împotriva Coastei de Fildeș, fundașul englez a fost huiduit de mai multe ori de spectatori, dar coechipierii săi au transmis mesaje de încurajare pentru acesta.

England defender Harry Maguire

Credit imagine: Getty Images

Harry Maguire nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. După mai multe prestații modeste la Manchester United, fundașul englez a avut parte de o primire ostilă pe stadionul Wembley, la amicalul disputat marți seară de Anglia în compania Coastei de Fildeș, câștigat de echipa lui Southgate cu 3-0.
Înaintea partidei, atunci când crainicul stadionul anunța numele jucătorilor, dar și în timpul partidei, atunci când Maguire se afla la balon, publicul care a venit pe stadionul Wembley l-a huiduit pe căpitanul lui Manchester United.
La finalul partidei, mai mulți jucători ai Angliei, dar și selecționerul Gareth Southgate, au condamnat atitudinea fanilor și nu au înțeles de ce publicul s-a întors împotriva fundașului de 29 de ani.
"Am muncit atât de mult să reconstruim relația cu fanii Angliei în ultimii ani, așa că huiduielile pe care le-am auzit la adresa lui Harry Maguire înainte de startul partidei nu au fost corecte. A fost genial pe teren și ne-a oferit atâtea amintiri încât e foarte greu de înțeles. Nu merita acea primire. Are întreaga susținere a vestiarului și ar trebui să se întâmple același lucru din partea fiecărui fan englez", a scris Harry Kane pe Twitter.
"Modul în care a fost primit a fost o glumă, o glumă uriașă. A avut prestații absolut fenomenale pentru noi, chiar nu înțeleg. Ori suntem cu toții împreună, ori nu mai suntem deloc. Poartă un tricou al Angliei și nu numai că trebuie susținut un jucător al Angliei, dar când ai jucat la un asemenea nivel și ai avut acele prestații, ar trebui să ai susținere totală. Chiar nu pot să înțeleg", a declarat și Gareth Southgate, la finalul partidei.
Citește și:

Jordan Henderson: "Harry Maguire a fost un colos pentru Anglia"

La naționala Angliei, fotbaliștii uită de rivalitățile de la echipele de club. Jordan Henderson sau Raheem Sterling, fotbaliști importanți ai rivalelor Liverpool și Manchester City, îl susțin în totalitate pe fundașul lui United.
"Harry Maguire a fost un colos pentru Anglia. Fără el, progresul făcut la ultimele două turnee finale nu ar fi fost posibil. Să fii huiduit la tine acasă, fără motiv? Ce am devenit? Ce s-a întâmplat în această seară a fost greșit. Ca cineva care vrea să câștige cu Anglia, mă simt noroc să împart vestiarul cu el. Cu toții simțim la fel", a scris Henderson pe Twitter.
"El știe ce crede toată lumea de aici despre el. Este un jucător important pentru noi și va rămâne așa", a spus și Raheem Sterling.
"Harry a fost incredibil pentru această țară. La EURO, la Cupa Mondială, el a fost nemaipomenit. A fost un jucător fantastic pentru această țară și cred că e ridicol să fie huiduit. Nu a fost ceva plăcut pentru echipă", a declarat și Jack Grealish.
În ciuda reacției ostile primite din partea publicului, Maguire nu a făcut vreun comentariu legat de acest subiect și a postat pe Twitter un mesaj scurt în care a spus că a avut parte de o săptămână plăcută în care a jucat pentru țara sa.
Următoarele meciuri ale naționalei Angliei vor avea loc în luna iunie, atunci când echipa lui Gareth Southgate va evolua în Nations League. Din grupa Angliei mai fac parte Germania, Italia și Ungaria. Rămâne de văzut dacă fanii englezi își vor schimba părerea față de Maguire până în luna iunie, evoluțiile sale la Manchester United până la finalul sezonului având un rol important în ceea ce privește reacția fanilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo