Edi Iordănescu a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a echipei naționale a României, "tricolorii" fiind învinși de Grecia, în amicalul disputat vineri seară, pe stadionul Steaua. Selecționerul pregătește în aceste momente a doua sa partidă, cu Israel, care va avea loc marți seară, de la ora 20:45, pe stadionul Netanya.
Lotul pe care Iordănescu îl are la dispoziție s-a schimbat semnificativ în ultimele zile, unii jucători fiind depistați pozitiv cu Covid-19, în timp ce alții au scăpat de problemele medicale pe care le-a avut și au putut să înceapă pregătirea.
Ținând cont de modificările care s-au petrecut în lot, "tricolorii" și-au ales astăzi numerele pentru amicalul din Israel. După ce Alexandru Maxim s-a îmbolnăvit, noul număr 10 al României este Dennis Man.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
În ceea ce îi privește pe jucătorii convocați de urgență de Edi Iordănescu, Claudiu Petrila va avea numărul 22, iar Darius Olaru va purta tricoul cu numărul 18.
Citește și:

PROBLEME DE LOT PENTRU EDI IORDĂNESCU ÎNAINTE DE MECIUL CU ISRAEL

Edi Iordănescu are multe probleme de lot înaintea meciului amical de marți, cu Israel. Mai mulți jucători care au fost titulari cu Grecia, vineri seara (scor 0-1), au devenit indisponibili.
Federația Română de Fotbal a anunțat că nu mai puțin de patru jucători, plus antrenorul Florin Constantinovici, au dat rezultate pozitive la testarea pentru Covid-19. Este vorba despre Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, care au ieșit din programul de pregătire.
Între timp, România a mai pierdut doi oameni de bază, pe Mario Camora și Alexandru Maxim. Mijlocașul are viroză, în timp ce Camora a acuzat probleme musculare. Ambii au fost în echipa de start cu Grecia.
Pentru a completa lotul, selecționerul i-a convocat pe Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB). În plus, patru jucători care au fost indisponibili pentru meciul cu Grecia au intrat în programul de pregătire, Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu.
Fotbaliștii și staff-ul tehnic al României au ajuns duminică seară în Israel, unde au trecut printr-un nou test pentru Covid-19. Astăzi va avea loc, pe stadionul Netanya, antrenamentul oficial și conferința de presă, programată de la ora 18:15.
Partida Israel - România se desfășoară marți, de la ora 20:45, iar tricolorii vor îmbrăca un echipament complet galben, tricou, șort și jambiere. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Fotbal
Anghel Iordănescu a comentat debutul lui Edi la națională: "E nepermis, nu e ce ne doream!"
31/03/2022 LA 20:05
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24