Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Germania - Japonia 1-4 și presa germană a luat foc

Ion Alexandru

Publicat 10/09/2023 la 07:49 GMT+3

Germania este în mijlocul unei crize fără precedent în istoria recentă. Naționala a fost eliminată încă din grupe de la Mondialul din Qatar, iar pregătirele pentru găzduirea turneului final al Europeanului de anul viitor sunt dezastruoase. Hansi Flick știe că 5 meciuri fără victorie vor avea un efect imediat, mai ales dacă nu va redresa situația în ultimele 4 meciuri amicale din acest an.

Pascal Groß - Germany

Credit imagine: Imago

Germania va găzdui turneul final al campionatului European din 2024 și a continuat seria partidelor amicale cu un o nouă înfrângere răsunătoare. După ce a învins șocant Germania la Cupa Mondială cu 2-1, Japonia s-a impus și mai clar într-un amical jucat la Wolfsburg.
Nemții au ajuns la 5 meciuri fără victorie, iar selecționerul Hansi Flick este în mare pericol. Ito a deschis scorul în minutul 11, iar Sane a egalat rapid. Același Ito a pasat decis pentru Ueda, iar atacantul lui Feyenoord a astabilit scorul pauzei. Germania a atacat în speranța de aobșine măcar un egal, dar finalul a fost de coșmar pentru nemți. Intrat în ultimele 20 de minute, Kubo a fost coșmarul Germaniei. Mijlocașul de la Real Sociedad a dat două apase de gol pentru Asano și Tanaka. Cei doi evoluează în Germania, la micuțele Bochum și Dusseldorf și a îngropat speranțele nemților cu două reușite în prelungiri. A fost 4-1 pentru Japonia și presa germană este în fierbere.
"Final dezastruos pentru Germania, care a încasat două goluri în prelungiri de la Japonia. Sunt 5 meciuri fără victorie pentru echipa lui Hansi Flick" a titrat Deutsche Welle.
Flick a fost fluierat de fanii germani în timpul interviului de după înfrângerea cu Japonia. Acești vor ca selecționerul să renunțe!

Germania nu a mai bătut pe nimeni din martie

Germania se pregătește să organizeze turneul final al Campionatului European și până în vara viitoare joacă doar partide amicale. Nemții au mers din rău în mai rău în ultimele luni. De la succesul din martie de la Mainz, 2-0 cu Peru, "Panzerele" au avut evoluții foarte slabe. 4 înfrângeri și un egal au adus la exasperare fanii germani.
Rezultate Germania în ultimele 6 luni
  • Germania - Belgia 2-3
  • Germania - Ucraina 3-3 (nemții au condus cu 3-1)
  • Polonia - Germania 1-0
  • Germania - Columbia 0-2
  • Germania - Japonia 1-4
Cu un singur gol marcat în ultimele 3 partide jucate împotriva unor selecționate socotite de rang 2, echipa antrenată de Hansi Flick este sub o presiune uriașă.
"Mă îndoiesc că Flick mai poate continua. Vom fi gazde la Euro și acolo nu se poate întâmpla așa ceva" este mesajul clar dat de campionatul mondial Lothar Matthaus.
Până la finalul anului, naționala germană are încă 4 partide amicale, cu Franța, SUA, Mexic și Austria. Dacă nu va reușit o redresare spectaculoasă, Flick ar putea pleca. Nemții au deja o variantă de lux pentru înlocuirea fostul antrenor de la Bayern, dar știu că este aproape imposibil de adus: Jurgen Klopp. Pentru convingerea managerului de la Liverpool, Federația germană este dispusă la un compromis istoric.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo