Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi, dovadă de iubire necondiționată pentru Argentina! "Nu am cuvinte să explic ce simt"

Dani Morar

Actualizat 24/03/2023 la 19:05 GMT+2

Lionel Messi a îmbrăcat tricoul Argentinei pentru prima dată după finala Campionatului Mondial, câștigată împotriva Franței. Decarul "pumelor" a sărbătorit alături de suporterii de acasă cucerirea celui mai râvnit trofeu din fotbal, iar la câteva ore bune după amicalul cu Panama a postat un mesaj emoționant, dovedindu-și iubirea necondiționată.

Argentina's forward Lionel Messi celebrates with his wife Antonela Roccuzzo (C R) and their children Thiago (C), Mateo (L) and Ciro, during a recognition ceremony for the World Cup winning players, following the friendly football match between Argentina a

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a marcat cel de-al 800-lea gol al carierei în amicalul Argentina – Panama, încheiat cu scorul de 2-0. Sud-americanii au organizat un eveniment pentru proprii suporteri, această partidă fiind prilejul perfect pentru a sărbători încă o dată câștigarea Campionatului Mondial.
Starul de la PSG a fost emoționat la finalul partidei, când a fost invitat de fani să danseze pe teren, iar la câteva ore după meci, el a postat un mesaj emoționant, care a strâns o mulțime de reacții într-un timp foarte scurt. Messi și-a arătat încă o dată dragostea pentru Argentina, dezvăluind cum s-a simțit în momentul în care a adus trofeul în țara natală.
"De multe ori mi-am imaginat cum ar fi să mă întorc în țara mea drept campion mondial, dar acum nu am cuvinte să explic ce simt și cât de recunoscător sunt tuturor oamenilor pentru dragostea pe care mi-au oferit-o.
Acestea sunt zile foarte speciale și nu pot decât să vă spun că simt o fericire imensă să văd toți argentinienii bucurându-se și sărbătorind cel mai frumos succes dintre toate. Mulțumesc", a fost mesajul postat de Messi pe rețelele de socializare.
Citește și:

Lionel Scaloni a oferit ultimele informații despre retragerea lui Messi de la națională

"Messi va continua să vină (la echipa naţională) până când va spune contrariul. Îl văd fericit pe teren şi în selecţionată", a spus Scaloni despre căpitanul său în vârstă de 35 de ani şi cu 172 de selecţii, cu două zile înaintea meciului cu Panama, care va avea loc la Buenos Aires, prima apariţie a naţionalei Argentinei după titlul mondial cucerit în Qatar.
Scaloni, căruia i-a fost prelungit contractul până în 2026, a stabilit lotului său "obiectivul de a continua să joace la acelaşi nivel''.
De asemenea, el şi-a avertizat jucătorii titulari împotriva oricărei tentaţii de confort, asigurând că "începe un nou proces", iar "terenul este cel care vorbeşte" şi "nimeni nu va avea un avantaj pentru că a fost campion mondial"."Apar tineri despre care credem că vor putea juca la un nivel foarte înalt", a mai spus Scaloni.
Presat de ziarişti să-şi spună opinia în legătură cu "cea mai bună echipă a Argentinei din istorie", o dezbatere apărută după titlul cucerit în Qatar, între campionii din 1978, cei din 1986, cu Maradona în rolul de căpitan, sau cei din 2022 (care au cucerit şi Copa America în 2021), Scaloni a răspuns cu modestia lui obişnuită: "Asta e o prostie. Nu-mi pasă care este cea mai buna selecţionată. Toate trei sunt bune. Toate trei sunt campioane mondiale".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo