Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi a marcat cel mai rapid gol al carierei! VIDEO cu reușita superbă din amicalul cu Australia

Nicu Savin

Publicat 15/06/2023 la 17:02 GMT+3

Lionel Messi este făcut să doboare recorduri, iar starul care va juca la Inter Miami a reușit încă o performanță rară, marcând cel mai rapid gol al carierei sale. Acesta a avut nevoie de numai 80 de secunde pentru a deschide scorul în amicalul Argentina - Australia, printr-un șut superb de la marginea careului.

Leo Messi en un amistoso con Argentina

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a dezvăluit zilele trecute că nu crede că va juca la Mondialul din 2026, dar starul nu are de gând să se retragă de la naționala Argentinei prea curând. Chiar dacă vine după un sezon extenuant din punct de vedere sportiv și psihic, argentinianul a dat curs convocării lui Lionel Scaloni pentru partidele amicale ale campioanei mondiale din această perioadă, cu Australia și Indonezia.
Primul dintre aceste două meciuri s-a disputat azi, la Beijing, iar Messi a ieșit din nou în evidență, stabilind un record personal. Starul a avut nevoie de numai 80 de secunde pentru a deschide scorul. În minutul 2, Enzo Fernandez a recuperat o minge în jumătatea adversă și i-a pasat lui Messi, care l-a executat pe portarul australienilor cu un șut marcă înregistrată din afara careului.

Lionel Messi a marcat cel mai rapid gol al carierei

A fost cel mai rapid gol marcat de Messi în fastuoasa sa carieră. Precedentul record în acest sens data de la un meci dintre Barcelona și Chelsea din Champions League, când Leo a punctat după 125 de secunde de la primul fluier.
Până azi, Messi nu marcase niciun gol în carieră înainte de minutul 3. Acum, argentinianul mai are de înscris doar în primul minut al unui joc pentru a completa un puzzle care pare imposibil.
Partida dintre Argentina și Australia s-a terminat 2-0, German Pezzella stabilind scorul final în minutul 68, după un assist al lui Rodrigo de Paul. Peste 3 zile, naționala "pumelor" va juca în Indonezia, cu naționala asiatică, meci care se va disputa la Jakarta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo