Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin a prefațat duelul cu Columbia! "E cea mai în formă echipă din lume, va fi un meci foarte puternic"

Bianca Dumitru

Publicat 25/03/2024 la 16:15 GMT+2

România va juca marți seară, la Madrid, al doilea amical din 2024, contra Columbiei. Înaintea partidei, Radu Drăgușin a vorbit despre cel mai periculos jucător din lotul sud-americanilor și despre faptul că meciul se va juca în prezența multor suporteri români.

Radu Drăgușin (România)

Credit imagine: Getty Images

Echipa națională de fotbal a României a făcut deplasarea la Madrid, acolo unde va juca marți seară, de la ora 21:30, contra Columbiei, într-un meci de pregătire pentru turneul final al Campionatului European din această vară.
Radu Drăgușin a prefațat în această după-amiază partida de pe Civitas Metropolitano, spunând că se așteaptă la un duel intens, mai ales ținând cont de faptul că sud-americanii sunt neînvinși de 20 de meciuri.
Întrebat și despre Luis Diaz, fotbalist legitimat la Liverpool, fundașul român a precizat că îl consideră cel mai periculos adversar, dar s-a arătat bucuros de faptul că "tricolorii" se vor putea testa împotriva unei echipe puternice.
"E un amical care ne va folosi, cu un adversar foarte puternic și în formă, cu jucători valoroși. Și sunt sigur că acest joc ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO. Este cea mai în formă națională din lume, cu 20 de meciuri fără înfrângere, așa că ne va oferi un meci foarte puternic.
Pentru mine e foarte important să joc cât mai mult. În primul meci amical am jucat de la început, acum sper să se întâmple la fel. Pentru că e important pentru mine să am minute în picioare.
Putem spune că Luis Diaz e cel mai reprezentativ și mai în formă jucător al lor. E cel mai valoros și cu siguranță e jucătorul care ne poate pune cele mai multe probleme. Joacă la cel mai înalt nivel. Dar ăsta e un lucru bun, pentru că va fi un test important pentru noi", a declarat fotbalistul transferat în această iarnă de Tottenham.
Citește și:

Drăgușin, motivat de suporterii de la România - Columbia

Radu Drăgușin a vorbit și despre numărul mare de fani care vor fi prezenți în tribune la meciul dintre România și Columbia, dezvăluind că aceștia îi vor responsabiliza pe "tricolori" să dea totul.
"Simțim suportul fanilor naționalei din ultima perioadă, este o senzație incredibilă să știi că și în deplasare ai aproape 20.000 de oameni care vin să te susțină. Este o motivație în plus, însă, în același timp, și o responsabilitate foarte mare", a adăugat Drăgușin, care a precizat că este motivat și de prezența foștilor selecționeri Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu în delegația României:
"Au venit cu noi, e un sentiment incredibil să-i avem lângă noi. Simpla lor prezență aici este o motivație în plus", a conchis fundașul.
Meciul dintre România și Columbia, care va avea loc pe stadionul Civitas Metropolitano, este programat marți seară, de la ora 21:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.
Cât de departe va ajunge România la EURO 2024?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo