Joao Vitor Roberge a sosit tocmai din Brazilia în studioul Eurosport și ne-a vorbit despre pasiunea lui pentru Craiova despre cum a devenit “prazilian”. Joao ne-a demonstrat cât de mult iubește Craiova și a intonat imnul echipei favorite. În vârstă de 26 de ani, Joao ne este și coleg pentru că este corespondentul Eurosport în Brazilia și veți putea citi pe site-ul nostru diferite materiale redactate de el.
În interviul pe care ni l-a acordat, Joao a vorbit despre istoria pe care o are cu Craiova, cum a auzit prima dată de echipă și cum s-a îndrăgostit iremediabil de clubul de pe Ion Oblemenco. Joao a făcut mai mult decât să urmărească evoluțiile echipei pe care o iubește și a redactat o lucrare de licență centrată pe Știința și a învățat limba română pentru a înțelege mult mai ușor ce se întâmplă în jurul Craiovei.

Interviul complet cu Joao Vitor Roberge

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 2 ORE

"Joga Bonito". Interviu cu Joao Vitor Roberge, brazilianul care o susține pe Universitatea Craiova

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 3 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 4 ORE