Joao Vitor Roberge a sosit tocmai din Brazilia în studioul Eurosport și ne-a vorbit despre pasiunea lui pentru Craiova despre cum a devenit “prazilian”. Joao ne-a demonstrat cât de mult iubește Craiova și a intonat imnul echipei favorite. În vârstă de 26 de ani, Joao ne este și coleg pentru că este corespondentul Eurosport în Brazilia și veți putea citi pe site-ul nostru diferite materiale redactate de el.
În interviul pe care ni l-a acordat, Joao a vorbit despre istoria pe care o are cu Craiova, cum a auzit prima dată de echipă și cum s-a îndrăgostit iremediabil de clubul de pe Ion Oblemenco. Joao a făcut mai mult decât să urmărească evoluțiile echipei pe care o iubește și a redactat o lucrare de licență centrată pe Știința și a învățat limba română pentru a înțelege mult mai ușor ce se întâmplă în jurul Craiovei.

Interviul complet cu Joao Vitor Roberge

Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 10 MINUTE

"Joga Bonito". Interviu cu Joao Vitor Roberge, brazilianul care o susține pe Universitatea Craiova

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM O ORĂ
Fotbal
Vicepreședintele Surinamului a debutat, la 60 de ani, în Concacaf League. Are 50 de copii
ACUM O ORĂ