Glasgow Rangers a încheiat cu o victorie sezonul din Scoția: 4-0 contra celor de la Aberdeen. Ianis Hagi a fost titular la trupa antrenată de Steven Gerrard, internaționalul român reușind o pasă de gol pentru echipa gazdă.Românul a ieșit de pe teren în minutul 61, atunci când a fost înlocuit cu Arfield.
Deja desemnată campioană a Scoției, Rangers a încheiat stagiunea neînvinsă și cu un număr record de puncte, 102. Până în acest sezon, recordul clubului era de 97 de puncte, înregistrate în sezonul 2002/2003.32 de victorii, 6 remize și 0 înfrângeri au fost rezultaltele consemnate de trupa lui Gerrard în acest sezon.

Cum s-a bucurat Ianis Hagi după ce fotbaliștii lui Rangers au sărbătorit titlul

Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Ianis Hagi a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii de la ceremonia de premiere, postarea fiind însoțită de mesajul "Invincibilii". Hagi Jr. a adunat în acest sezon 7 goluri (8 în toate competițiile). Trupa de pe "Ibrox Park" a cucerit al 55-lea titlu de campioană a Scoției din istorie, iar fanii au înnebunit de fericire în afara stadionului.
Suporterii scoțieni ai noii campioane din Premiership au recurs la un gest care a șocat pe toată lumea. Fanii lui Rangers au plimbat prin fața stadionului Ibrox un sicriu verde, consemnând "moartea" rivalei Celtic, căreia i-a oprit seria de invincibilitate din ultimii 10 ani.În urmă cu nouă ani, în 2012, când Rangers a retrogradat în liga a 4-a din cauza problemelor de ordin financiar, ultrașii celor de la Celtic au recurs la același gest pe care fanii lui Rangers l-au făcut ieri.

Ce a spus Ianis Hagi după ce aprimit medalia de campion

"Un sentiment de necrezut, să câştigi un trofeu atât de devreme şi acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte. Suntem mândri, suntem bucuroşi că am obţinut o performanţă atât de mare, la un club uriaş. Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii. O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire şi până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente şi s-a pregătit pentru acest moment.
Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult. Avem totul (n.r. condiţiile de la Rangers), nu poţi cere mai mult ca fotbalist. Trebuie doar să ieşim pe teren şi să dăm totul de fiecare dată. E drumul corect pe care trebuie să mergem şi trebuie să adunăm trofee în timp ce mergem tot mai sus. Munca pe care am depus-o ne-a unit, ne-am ambiţionat unii pe alţii chiar şi fără să ne dăm seama şi am ajuns la acest moment. S-a observat şi în Europa League ce grup unit avem şi cât de apropiaţi suntem. Aşa cum am spus, ne e foame de mai mult", a transmis Ianis Hagi într-un interviu publicat pe canalul de YouTube al lui Rangers, potrivit As.ro.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16