Ioan Andone a cucerit cu Dinamo 10 trofee ca jucător și antrenor, iar acum a vrut să pună umărul la salvare! Andone a avut o discuție foarte seriosă cu alte două legende a lui Dinamo, Mircea Lucescu și Lupescu, pentru a salva clubul din mână spaniolilor șarlatani. Andone era gata să investească la Dinamo, dar a aflat suma reală pe care clubul o datorează, 38 de milioane de lei, adică aproximativ 7 milioane de euro! Andone, Lucescu și Lupescu s-au retras momentan din discuție.
”Eu discut foarte mult și cu Ionuț Lupescu situația lui Dinamo. Acum pot să o spun public. La un moment dat, am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm de la spanioli. Eu eram unul dintre ei. Nea Mircea Lucescu mai era. Deci nu era problema banilor. Dar ce facem cu datoria de 7 milioane de euro? Sunt la ANAF, la terți. 38 de milioane de lei. Ce faci cu astea? Ne vindem casele, ce facem? Unele datorii sunt la Negoiță, să zicem că te duci și te mai acceptă să le eșalonezi. La Negoiță sunt unu-două milioane, nu știu, cam acolo. Păi nici nu sunt puse alea cu jucătorii spanioli care s-au dus la UEFA. Au de plătit încă doi ani. Deci 38 de milioane (n.r. - de lei) are datorii Lotus Internațional, asta e informația mea. Aia e problema. Nu e problema la 500.000 de euro. Aici sunt 7 milioane”, a spus Ioan Andone, la Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978514.png
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după retrogradarea în Liga C! Cum ar putea arăta România în preliminariile EURO 2024
ACUM 20 MINUTE

Cortacero a îngropat Dinamo în datorii

Venit ca un salvator la Dinamo după o perioadă în care Ionuț Negoiță a ținut clubul fără investiții, spaniolul Pablo Cortacero s-a dovedit chiar mai rău. Cortacero a adus mulți fotbaliști pe salarii uriașe pentru nivelul Ligii 1 și a fugit fără să le plătească salariile. În finalul lunii noiembrie 2020, Consiliul de Administrație al lui Dinamo l-a îndepărtat pe Cortacero din funcția de președinte CA și în locul său a fost numit Constantin Eftimescu.
Fanii din DDB au strâns o sumă importantă de bani și au salvat echipa de la desființare. Tot fanii au strâns prin donații colective și suma necesară pentru licența din Liga 1, însă marile datorii rămân greu de plătit.
"DDB poate să strângă 2 milioane - 2,5 milioane. Tu, dacă îți faci o echipă de primele 6, îți trebuie bani, dar poți să mai iei vreo două milioane și din drepturile TV. Sigur mai poți să strângi ceva sponsori, dacă se vede că au plecat acești șarlatani. Dar în câți ani îți plătești datoriile?", a spus Ioan Andone la Digisport.
Liga Națiunilor UEFA
Maguire, un nou meci catastrofal: "Aproape că ne e milă de el!". Mesajul de susținere al lui Shaw
ACUM 26 MINUTE
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM O ORĂ