După Bozhidar Chorbadzhiyski și Juvhel Tsoumou, a venit rândul atacantului de 31 de ani să se despartă de "roș-albaștri". Acesta a fost extrem de nemulțumit că evoluează foarte rar pentru echipa lui Vintilă și a găsit înțelegere la conducere să fie lăsat să plece din postura de jucător liber de contract.
"Astăzi am reziliat contractul cu cei de la FCSB, de comun acord. I-am rugat să îl lase pe «Horică» să plece liber, așa cum a și venit, de altfel, pentru că dorința jucătorului este să evolueze mai mult", a confirmat azi Bogdan Apostu, impresarul lui Hora, pentru Gazeta Sporturilor.

Ioan Hora, spre Gaz Metan

Premier League
Lovitură dură pentru cluburile din Anglia! Legea care va afecta serios bugetele din Premier League
ACUM O ORĂ
Pe fir a intrat imediat Gaz Metan și, deși Hora voia să aștepte câteva zile înainte să aleagă, pentru că avea și alte variante, ideea unei colaborări cu Edi Iordănescu l-a convins.
Astfel, în această seară oficialii medieșenilor și vârful au ajuns la un numitor comun privind viitoarea înțelegere, urmând ca la începutul săptămânii viitoare mutarea să fie oficializată.
Hora a mai colaborat cu Iordănescu Jr în sezonul 2015-2016, la Pandurii Târfu Jiu. Atunci, atacantul a avut cel mai bun randament din cariera sa, marcând 20 de goluri în 37 de partide. A ieșit golgheterul campionatului în acea stagiune, lucru care i-a adus transferul la Konyaspor.
În ceea ce îi privește pe oficialii lui Gaz Metan, aceștia s-au mișcat atât de repede din dorința de a nu îl pierde pe Edi. Acesta a fost curtat de Mihai Rotaru, după ce Pițurcă a demisionat, însă foarte probabil va continua la Gaz Metan.
8 goluri în 29 de partide a reușit Hora pentru FCSB, fiind de multe ori decisiv. În mandatul lui Bogdan Vintilă a început să joace tot mai puțin, asta și pentru că roș-albaștrii nu au mai avut jucători indisponibili.
Eredivisie
Gol fantastic cu călcâiul în Olanda
ACUM O ORĂ
Fotbal
Spaniolii au o propunere surpriză pentru câștigătorul Balonului de Aur
ACUM O ORĂ