După Bozhidar Chorbadzhiyski și Juvhel Tsoumou, a venit rândul atacantului de 31 de ani să se despartă de "roș-albaștri". Acesta a fost extrem de nemulțumit că evoluează foarte rar pentru echipa lui Vintilă și a găsit înțelegere la conducere să fie lăsat să plece din postura de jucător liber de contract.
"Astăzi am reziliat contractul cu cei de la FCSB, de comun acord. I-am rugat să îl lase pe «Horică» să plece liber, așa cum a și venit, de altfel, pentru că dorința jucătorului este să evolueze mai mult", a confirmat azi Bogdan Apostu, impresarul lui Hora, pentru Gazeta Sporturilor.

Ioan Hora, spre Gaz Metan

Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 8 MINUTE
Pe fir a intrat imediat Gaz Metan și, deși Hora voia să aștepte câteva zile înainte să aleagă, pentru că avea și alte variante, ideea unei colaborări cu Edi Iordănescu l-a convins.
Astfel, în această seară oficialii medieșenilor și vârful au ajuns la un numitor comun privind viitoarea înțelegere, urmând ca la începutul săptămânii viitoare mutarea să fie oficializată.
Hora a mai colaborat cu Iordănescu Jr în sezonul 2015-2016, la Pandurii Târfu Jiu. Atunci, atacantul a avut cel mai bun randament din cariera sa, marcând 20 de goluri în 37 de partide. A ieșit golgheterul campionatului în acea stagiune, lucru care i-a adus transferul la Konyaspor.
În ceea ce îi privește pe oficialii lui Gaz Metan, aceștia s-au mișcat atât de repede din dorința de a nu îl pierde pe Edi. Acesta a fost curtat de Mihai Rotaru, după ce Pițurcă a demisionat, însă foarte probabil va continua la Gaz Metan.
8 goluri în 29 de partide a reușit Hora pentru FCSB, fiind de multe ori decisiv. În mandatul lui Bogdan Vintilă a început să joace tot mai puțin, asta și pentru că roș-albaștrii nu au mai avut jucători indisponibili.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 7 ORE