Conform Digisport, Ion Țiriac este dispus să investească în Parcul Sportiv din Ștefan cel Mare.

Ion Țiriac, investiții în Ștefan cel Mare

Ion Țiriac ar avea în plan construirea unui patinoar ultramodern pe locul vechiului velodrom, anunță sursa citată.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, victorie obținută în minutul 90+7 cu Dinamo Kiev: "Au fost emoţii puternice!"
ACUM 5 ORE
Miliardarul are această idee de mai mult timp, iar în 2014 a declarat că după ce va construi patinoarul îl va dona Clubului Sportiv Dinamo.
Pe locul vechiului Velodrom, suporterii dinamoviști ar fi vrut să fie contruit noul stadion, dar în această situație este posibil ca o nouă arenă să fie ridicată chiar în locul actualului stadion.
Ion Țiriac a mai construit un patinoar în Otopeni cu aproximativ 3,5 milioane de euro, dar și o sala de gimnastică ce poartă numele Nadiei Comăneci.
"Pentru a continua şi îmbunătăţi parcursul presărat cu victorii al CS Dinamo, alături de partenerul nostru, mă refer la Compania Naţională de Investiţii, vă anunţ că ne aflăm în linie dreaptă cu proiectul construcţiei noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti.
Este o veste bună şi, de fiecare dată, aşa cum am făcut-o şi la aniversarea clubului, vă spun că aleg să vorbesc despre lucruri atunci când ele s-au concretizat, nu când sunt în stadiul de proiect. Ultimele evoluţii sunt absolut îmbucurătoare, s-au depăşit etapele din instanţă care blocau proiectul.
Cea mai recentă soluţie fiind cea a Parchetului, care este una favorabilă, ceea ce ne dă undă verde pentru realizarea acestui proiect”, spunea recent Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, despre un nou stadion în Ștefan cel Mare.
Eredivisie
Ajax a făcut scorul sezonului în Olanda! "Lăncierii" au avut 8 jucători pe lista marcatorilor
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
ACUM 6 ORE