Formația bucureșteană a suferit al doilea eșec în perioada de pregătire, după ce a mai înregistrat o înfrângere în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1. Umilința provocată de echipa lui Costel Enache a fost analizată de Ionel Augustin, cel care a pregătit echipa în acest meci, în absența lui Iulian Mihăescu:
"Au fost multe greșeli personale. Cel mai mult m-a deranjat că nu au alergat. Știm că nu au valoare, dar măcar să alerge, să-i hărțuiască pe adversari. În acest moment suntem sub nivelul mării. Pe lângă că jucătorii nu au valoare, nici nu vor să alerge.
Asta e problema cu care ne confruntăm și la antrenamente. Uite că nu ieșim din seria de rezultate slabe... Măcar dacă dădeam un gol", a declarat legenda clubului dinamovist.
Romanian Liga I
Mihai Eșanu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va juca portarul
10/08/2022 LA 09:57
Augustin a fost de asemenea protagonistul unui moment inedit, petrecut în timpul meciului. Spectatorii din tribune i-au strigat antrenorului lui Dinamo:"Luați-ne pe noi", iar răspunsul legendei a rezumat întreaga prestație a echipei sale: "Dacă iau 4 dintre voi joacă mai bine. Nu se poate să aibă o asemenea atitudine. Mi-e și frică... Îi omor."

Transferurile ratate de Dinamo

Secundul echipei bucureștene a dezvăluit în cadrul interviului ce jucători au fost în vizorul lui Dinamo, dar și despre imposibilitatea de a face transferuri în absența unor conducători: "Am discutat cu mai mulți jucători, dar nu are cine să discute cu ei.
A vorbit și Țălnar cu niște jucători de la Rapid, Bălan, Carnat și Stahl, eu am vorbit cu Mușat, Boldor și Dumitrașcu de la FC Argeș, dar ei nu au avut cine să discute.Dacă aducem un jucători, putem să fim în primele 6. Trebuie un investitor și un antrenor care să pună piciorul în prag".
Dinamo va lua startul în Liga a 2-a la începutul lunii august în primul sezon al "câinilor roșii" în eșalonul secund.
Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
08/08/2022 LA 20:23
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
08/08/2022 LA 18:10