Suflarea dinamovistă de pretutindeni și-a pierdut demult răbdarea cu noii investitori de la Dinamo, în frunte cu Pablo Cortacero, care a dezamăgit prin promisiunile neîndeplinite pe care le-a făcut la început, când a preluat clubul de la Ionuț Negoiță. Ionel Dănciulescu l-a ironizat, joi, pe preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Pablo Cortacero, pe care l-a numit "Cortazero", afirmând că e nevoie ca acesta să plece rapid de la Dinamo pentru ca echipa să aibă o șansă.
"E o situaţie stranie, nimeni nu mai înţelege nimic. Dar eu sunt convins că, la un moment dat, adevărul va ieşi la iveală în ceea ce priveşte ceea ce s-a întâmplat la Dinamo în această perioadă. Şi cineva trebuie să plătească pentru tot ceea ce a făcut acestui club emblematic din România. Cel mai bine pentru Dinamo cred că ar fi ca domnul Cortacero, sau Cortazero, să predea acţiunile suporterilor şi să ne lase. Oricum nu a mai apărut în România, nu mai ştie nimeni nimic de el", a declarat Dănciulescu la lansarea Academiei de fotbal a CS Dinamo, unde va ocupa funcţia de manager.

Dinamo, lăsată de izbeliște de investitorii spanioli

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
De când au preluat clubul din Ștefan cel Mare, investitorii spanioli au livrat doar promisiuni, lăsându-i pe jucători, pe cei din staff și pe suporteri cu ochii în soare. Chiar dacă în Liga 1 înregistrează o ușoară revenire, clubul se confruntă cu probleme financiare uriașe. Deși conducerea, prin vocea lui Pablo Cortacero, a anunțat în repetate rânduri că va achita salariile, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent.
Fanii sunt cei care caută cu disperare soluții pentru ca echipa lor favorită să nu intre într-o situație cu adevărat alarmantă. În acest moment, la Dinamo există restanţe semnificative la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni. Din cauza multitudinii problemelor de la echipă, antrenorul Cosmin Contra a renunțat și a plecat de la echipă, în locul lui fiind numit Ionel Gane.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26