Ionel Ganea este un jucător uriaș pentru istoria fotbalului românesc. La Euro 2000, atacantul a marcat golul decisiv al partidei România – Anglia în minutul 89, încheiată cu 3-2.
A fost și singura victorie a tricolorilor la acel turneu final, suficientă însă pentru calificarea în sferturile de finală. În grupă, România a mai înfruntat Germania (1-1) și Portugalia (0-1), iar în turul eliminatoriu a fost învinsă de Italia lui Totti cu 2-0.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE

Ionel Ganea a jucat 90 de minute în weekend pentru AS FC Dumbrăveni

Ionel Ganea a jucat fotbal la nivel profesionist până în 2008, ultima echipă la care a fost legitimat fiind Politehnica Timișoara. De atunci a cochetat cu antrenoratul, având câteva experiențe, dar fără a avea mandate lungi. Dar fotbalul îi este în sânge și a revenit din nou pe teren.
Încă din primele luni ale anului a ajuns la AS FC Dumbrăveni, în liga a patra din județul Sibiu. Are carnetul nr. 42947 la Asociația Județeană de Fotbal și a disputat două meciuri oficiale în acest an. De fiecare dată a fost integralist.
Ultima partidă a susținut-o chiar în weekend: AFC Inter Stars 2020 Sibiu - AS FC Dumbrăveni, în prima etapă de play-off. Echipa lui Ganea a fost învinsă cu 3-1. Deși are 48 de ani, atacantul Generației de Aur se bucură în continuare de fiecare moment în fotbal.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 11 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 12 ORE