Tehnicianul de 67 de ani a încetat din viaţă în această dimineaţă după o grea suferinţă, iar Iaşiul, oraşul de care şi-a legat o bună parte a carierei, îl plânge. Pentru a înţelege ce a reprezentat "Popică" pentru formaţia din Copou, ne vom raporta la unul dintre jucătorii care l-au cunoscut cel mai bine pe tehnician. Andrei Cristea a vorbit despre moştenirea lăsată de carismaticul antrenor fotbalului din Iaşi şi despre cât de mult l-a ajutat acesta în carieră.
"E omul care mi-a resuscitat cariera, îi port un respect deosebit. Tot Iaşiul plânge acum, el este cel care a pus Poli Iaşi pe harta fotbalului românesc. A fost o mare personalitate a fotbalului din Iaşi şi e greu să găseşti o personalitate mai mare în fotbalul românesc", a declarat Andrei Cristea pentru Eurosport.
Fostul antrenor a murit joi dimineața la Spitalul Județean Arad, unde era internat din 9 iunie, după ce a suferit un stop cardio-respirator.
Cupa Mondială FIFA
Incredibil: Ronaldo a ameninţat că pleacă din Qatar! Anunțul făcut de presa portugheză
ACUM 19 MINUTE
Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax, acesta a avut mari probleme joi dimineaţă, medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.
Ionuț Popa a fost adus în 9 iunie la UPU de la Spitalul Județean Arad în stop cardio-respirator. Acesta era în comă și a fost internat la Terapie Intensivă, intubat și ventilat mecanic.
Reprezentați ai Spitalului Județean Arad declarau atunci că starea de sănătate a antrenorului este precară, atârnând de un fir de aţă.
Fost fotbalist la Şoimii Pâncota, Popa a devenit cunoscut în fotbalul românesc datorită carierei de antrenor. Extrem de carismatic, acesta a antrenat de-a lungul timpului UTA, FC Bihor Oradea, Poli Iaşi, CSMS Iaşi, Mioveni, Şoimii Pâncota şi Poli Timişoara. Cele mai bune rezultate le-a obţinut la Iaşi, acolo unde a devenit un adevărat simbol pentru oraş. Într-o perioadă în care în Liga 1 antrenorii erau schimbaţi extrem de des, "Popică" a fost unul dintre cei mai logevivi tehnicieni pe banca unei formaţii de primă ligă.
Romanian Liga I
Gică Hagi a cedat nervos la interviul de după meciul de Cupă! "Regele" a urlat în direct la TV
ACUM 42 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Van Dijk, înainte de duelul cu Messi: "Şi când vom ataca, vom şti că el e acolo, într-un colţ"
ACUM O ORĂ