Radu a făcut spectacol la ultimul antrenament al Parmei. Portarul împrumutat de Inter a executat excelent două lovituri libere de la marginea careului, peste zidul din plastic. La prima lovitură, coechipierul său din poartă s-a uitat neputincios cum mingea trimisă de Radu se duce în vinclul porții. "Victima" lui Radu n-a putut interveni nici la cea de-a doua lovitură, transformată la indigo, însă din partea dreaptă a careului.

Ionuț Radu l-a provocat pe Ianis Hagi, după ce a înscris 2 goluri minunate din lovitură liberă

Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 5 ORE
Goalkeeper-ul român, trecut pe la Genoa, a postat clipul cu cele două execuții minunate pe contul de Instagram, unde l-a provocat pe amicul și coechipierul său de la națională, Ianis Hagi. "Ianis, fii atent aici", a scris Radu. Replica mijlocașului lui Rangers a venit imediat: "Sunt deja pe vârfuri" a scris Ianis, semn că pregătește un răspuns pe măsură.
Cei doi au contribuit la performanța minunată din urmă cu un an, obținută de naționala de tineret a României, condusă de Mirel Rădoi. "Tricolorii mici" au ajuns până în semifinalele Campionatului European U21, după ce le-au învins pe Croația și Anglia și au bifat o remiză cu Franța. Drumul României U21 către trofeu a fost oprit de naționala Germaniei, care a pierdut apoi în finala cu Spania.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 5 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 5 ORE