După o evoluție entuziasmantă la Torino, unde a fost la un pas să producă marea surpriză, Ronaldo marcând golul victorie torinezilor în minutul 90+6, Genoa nu a mai avut aceeași prestație solidă. Dar a primit din nou gol pe final.
Deși a deschis scorul prin Pandev, formația lui Thiago Motta s-a văzut egalată după jumătate de oră de joc. Meciul părea să se îndrepte spre o remiză, dar Ionuț Radu a avut parte din nou de un final de coșmar. Românul a primit două goluri în ultimele minute ale meciului (87 și 94), fără a avea însă vreo vină.
Internaționalul nostru a evoluat destul de slab, în nota echipei, iar statistica le dă fiori fanilor lui Genoa. Radu a primit 26 de goluri în 11 etape, "grifonii" având cea mai slabă defensivă din Serie A. Doar Lecce a primit mai mult de 20 de goluri în acest sezon.
Liga
Koeman nu se gândeşte la plecarea de la Barcelona: "Nu mai citesc presa de mult timp"
ACUM 22 MINUTE
Genoa are o singură victorie în ultimele 9 partide de Serie A (7 înfrângeri). Formația lui Motta a coborât până pe locul 17, la un punct distanță de Brescia, ocupanta primului loc retrogradabil. Mai mult, distanța față de lanterna roșie Sampdoria e de doar 3 puncte.
În etapa viitoare Genoa e puțin probabil să aibă vreo șansă să semneze începutul ieșirii din criză, în condițiile în care va avea parte de o deplasare foarte grea, pe terenul lui Napoli.
Fotbal
Gabriel Jesus, gol super-norocos în fața lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM O ORĂ