"El Pibe de Oro" se afla la casa lui din Tigre și se recupera după operația pe creier suferită la începutul lunii, în urma căreia i-a fost îndepărtat un hematom subdural (cheag de sânge).
Fostul campion mondial din 1986 a fost găsit fără suflare în camera sa, în jurul prânzului, după câteva ore în care nu a fost supravegheat de doctorul său personal, Leopoldo Luque.
Mai multe surse din presa britanică și argentiniană, printre care se numără și BBC, au anunțat că poliția din Buenos Aires investighează acum posibilitatea ca Maradona să fi decedat din cauza neglijenței medicului Luque.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 3 MINUTE
În cazul în care această ipoteza se va adeveri, Luque ar putea fi acuzat de procurori de ucidere din culpă. Poliția a descins astăzi la clinica la care lucrează Luque, precum și la locuința acestuia pentru a investiga cazul.

Medicul Luque, învinuit de avocatul lui Maradona

Luque a fost învinuit în termeni foarte duri atât de fostul medic al lui Maradona, Alfredo Cahe, cât și de avocatul acestuia, Matias Morla.
"Un deces insolit, în sensul în care Diego nu a fost îngrijit cum trebuia. Era nevoie să rămână internat la spital. E inadmisibil ca un pacient în starea sa să se externeze după o săptămână, mai ales în urma acelei operații.
Să-l trimiți acasă e o tâmpenie! În al doilea rând, Maradona trebuia să aibă lângă el un doctor capabil să îl asiste în caz de urgență. Lucru care evident nu s-a întâmplat!", a declarat Alfredo Cahe, fostul medic personal al lui Maradona.
"Este inexplicabil faptul că, timp de 12 ore, prietenul meu nu a primit atenție sau control de la personalul sanitar dedicat acestor scopuri.Ambulanța a făcut mai mult de o jumătate de oră pentru a ajunge, ceea ce a fost o IDIOȚENIE CRIMINALĂ.
Acest fapt nu trebuie trecut cu vederea și voi solicita investigarea consecințelor până la sfârșit. După cum mi-a spus Diego: Tu ești soldatul meu, acționează fără milă." a fost mesajul postat de Matias Morla pe Twitter.
Ligue 1
Mbappe rămâne, un alt star pleacă de la PSG. Al-Khelaifi a făcut anunțul
ACUM 27 MINUTE
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM O ORĂ