Johanna Konta nu i-a oferit nicio șansă Irinei Begu. Jucătoarea din Marea Britanie a jucat impecabil și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma.
Begu nu a avut răspuns în fața loviturilor extraordinare și a serviciului puternic al britanicei iar în primul set nu a reușit să ia niciun break. Begu a avut minge de break în ultimul game al primei părți, însă Konta a revenit și și-a adjudecat în cele din urmă primul set cu 6-0.
Konta a continuat în același ritm și în al doilea set și după ce Begu și-a făcut serviciul, britanic a revenit la controlul meciului prin break-uri consecutive. Totuși, Begu a revenit și a reușit să ajungă la un singur game diferență de britanică. Cu toate acestea, Konta a câștigat game-ul decisiv și a luat astfel și al doilea set cu 6-4 pentru a merge mai departe la Foro Italico.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 40 MINUTE

Simona Halep și Monica Niculescu, eliminate și ele de la Roma

După ce au început fulminant și au trecut lejer de perechea ucraineană E.Svitolina/D.Yastremska în primul tur, Simona Halep și Monica Niculescu au părăsit competiția de dublu, după ce au fost învinse de puternica pereche japoneză S.Aoyama/E.Shibahara în 2 seturi, scor 6-1/6-3.
Primul set a fost unul fără istoric, fiind adjudecat de nipone cu 6-1 după numai 23 de minute. Setul 2 a început în aceeași notă de dominare a acestora, dar la 2-0 pentru adversare fetele noastre s-au trezit și au câștigat 3 game-uri la rând. Din păcate, acestea au fost și ultimele, japonezele revenind la cârma jocului și impunându-se clar cu 6-3.
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM O ORĂ
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ