Johanna Konta nu i-a oferit nicio șansă Irinei Begu. Jucătoarea din Marea Britanie a jucat impecabil și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma.
Begu nu a avut răspuns în fața loviturilor extraordinare și a serviciului puternic al britanicei iar în primul set nu a reușit să ia niciun break. Begu a avut minge de break în ultimul game al primei părți, însă Konta a revenit și și-a adjudecat în cele din urmă primul set cu 6-0.
Konta a continuat în același ritm și în al doilea set și după ce Begu și-a făcut serviciul, britanic a revenit la controlul meciului prin break-uri consecutive. Totuși, Begu a revenit și a reușit să ajungă la un singur game diferență de britanică. Cu toate acestea, Konta a câștigat game-ul decisiv și a luat astfel și al doilea set cu 6-4 pentru a merge mai departe la Foro Italico.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 2 ORE

Simona Halep și Monica Niculescu, eliminate și ele de la Roma

După ce au început fulminant și au trecut lejer de perechea ucraineană E.Svitolina/D.Yastremska în primul tur, Simona Halep și Monica Niculescu au părăsit competiția de dublu, după ce au fost învinse de puternica pereche japoneză S.Aoyama/E.Shibahara în 2 seturi, scor 6-1/6-3.
Primul set a fost unul fără istoric, fiind adjudecat de nipone cu 6-1 după numai 23 de minute. Setul 2 a început în aceeași notă de dominare a acestora, dar la 2-0 pentru adversare fetele noastre s-au trezit și au câștigat 3 game-uri la rând. Din păcate, acestea au fost și ultimele, japonezele revenind la cârma jocului și impunându-se clar cu 6-3.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 12 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 16 ORE