Irina Giurgiu este prima femeie din România cu licența UEFA PRO. Ea a obținut licența alături de selecționerii Mirel Rădoi și Adrian Mutu.

Irina Giurgiu, prima femeie cu licență PRO în România

"Din anul 2014, Irina Giurgiu s-a aflat într-un continuu proces de învățare pentru a se perfecționa ca antrenoare. A început cu Școala de Antrenori Ioan Kunst Ghermănescu din București, tot în aceeași perioadă urmând și masterul la Facultatea de Geografie, Turism și Sport din cadrul Universității din Oradea.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE
A obținut Licența UEFA B în 2016, iar după doi ani a intrat în posesia Licenței UEFA A, pentru ca la începutul anului 2021 să devină prima femeie antrenor din România cu Licența UEFA Pro. Irina a povestit cum a fost așteptarea până la aflarea rezultatelor și cum a trăit momentul în care a aflat că a trecut cu brio examenul pentru Licența UEFA Pro.", după cum anunță FRF.ro.
“Am avut susținerea pe 22 decembrie 2020 și trebuia să aflăm rezultatele până în data de 27 decembrie, dar le-am primit chiar în prima zi a anului, pe 1 ianuarie. Eram în Maramureș și chiar uitasem că trebuia să primesc rezultatele. Am așteptat câteva zile, verificam mailul, dar nu primeam nimic. Și atunci m-am gândit că probabil ni le vor trimite mai târziu și nu are rost să mă concentrez doar la asta. Am profitat de timpul petrecut cu familia.
La un moment dat, stăteam cu telefonul în mână, eram într-un apel video cu familia pe messenger și atunci am primit un mail. Am deschis rapid mailul și am văzut rezultatul. Am strigat de fericire, am închis apelul și am mai citit încă o dată mailul ca să mă asigur că sunt eu, că e numele meu. A fost o ușurare după 6 ani de muncă și m-am bucurat că mi-am atins obiectivul, pentru că acesta a fost unul dintre obiectivele mele până la 30 de ani”, a povestit Irina Giurgiu pentru sursa citată.

Irina Giurgiu, alături de Mutu și Rădoi

"M-am bucurat de prezența lor și m-am bucurat că am avut colegi de valoare alături de mine, pentru că asta a crescut și nivelul cursului. Având cursanți foarte buni, cursul trebuia să se ridice la nivelul lor sau al nostru și cred că asta a ajutat. Răspunsurile pe care le dădeau ei m-au ajutat pe mine ca antrenor să înțeleg mai bine unele lucruri și să învăț și de la ei, nu doar de la profesori. Am învățat foarte mult și de la ei.", a adăugat Irina pentru sursa citată.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 14 ORE