„Cred că este vorba despre o revanșă, a fost un rezultat nedrept în tur (n.red. 1-1) venit pe fondul unei relaxări a noastre. Meciul de mâine seară este o finală pentru noi, mai ales că nu am jucat cu Norvegia. Jucătorii au părut puțin relaxați la antrenamente, dar oarecum am reușit să îi facem să se concentreze pentru această partidă, le-am explicat importanța punctelor, a coeficientului și faptul că prima și ultima impresie contează. Este foarte important să avem un rezultat pozitiv”, a declarat selecționerul la conferința de presă.
”Ne dorim să câștigăm pentru toată țara, cu atât mai mult pentru cei implicați în tragedia de la Piatra Neamț. Asta înseamnă o dramă în viață, nu neapărat o înfrângere, indiferent de adversar”, a adăugat Rădoi.

Irlanda de Nord - România. Principalele declarații ale lui Mirel Rădoi

Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
ACUM 24 MINUTE
Rădoi a vorbit despre posibilitatea de a fi în urna a doua la preliminariile Campionatului Mondial: „Ca de obicei, din păcate, nu suntem la mâna noastră. Chiar dacă noi vom câștiga, dacă Rusia câștigă în Serbia vorbim de prisos. Sunt mai mulți factori în acest moment, dar am punctat asta în ședința cu jucătorii”.
„Nu a fost un an rău, dar dacă ne vom gândi că am pierdut calificarea la EURO 2020, durerea este mare și pare a fi un an negru. Din punctul meu de vedere, nu este atât de negru, dar acest lucru trebuie corelat cu o victorie mâine seară”, a adăugat el.
„Am încercat să strângem toate informațiile disponibile pentru a încerca să îi motivăm pe jucători pentru meciul de mâine seară și acesta este unul dintre lucrurile pe care le vom avea față în față în discuția cu jucătorii”, susține Rădoi.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 35 MINUTE
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 40 MINUTE