Islandezii au dominat prima repriză încă din primele minute. Un pressing sufocant și neașteptat a pus mari probleme defensivei tricolorilor, dovadă fiind și greșeala lui Manea încă din primele minute, cel care a pierdut posesia aproape de propriul careu.
Meciul a continuat în același ritm, cu nordicii la timonă iar în minutul 16, cel mai valoros jucător al gazdelor, Gylfi Sigurdsson a marcat după un șut impecabil de la marginea careului. Jucătorul lui Everton și-a demonstrat clasa pe toată durata primei reprize și a fost un pericol constant pentru defensiva noastră, fiind mereu dinamic și capabil să se demarcheze.
În minutul 34 islandezii au marcat din nou tot prin Sigurdsson, cel care s-a demarat excelent și a șutat din nou fără șanse pentru Tătărușanu. România a încheiat prima parte fără niciun șut pe poartă și Rădoi a luat măsuri la pauză.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 19 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/10/08/2910398.jpg

Islanda - România 2-1. Visul Euro 2020, spulberat

La pauză au intrat Iancu, Hagi și Pușcaș și au ieșit Ciprian Deac, Denis Alibec și Alexandru Mitriță. Nu a funcționat neapărat - creativitatea a lipsit în continuare și tot islandezii s-au aflat în control în prima parte.
Totuși, un fault stupid făcut în careu de gazde ne-a adus un penalty care a fost ca o gură de oxigen. Maxim a transformat fără probleme și tricolorii erau dintr-odată în joc. Au urmat momente bune pentru noi, printre care și proteste pentru un nou penalty, care nu a fost însă acordat.
Islandezii s-au retras total în ultimele minute iar România a atacat în valuri, însă nu neapărat și cu mare periculozitate. Nu am reușit să marcăm și ratăm așadar, din nou, un turneu final. Drumul părea unul accesibil, însă realitatea este că România este o națională care se bate de la egal la egal cu adversari precum Islanda. Și uneori pierdem.
Africa Cup of Nations
BREAKING NEWS | Șase morți și 40 de răniți într-o busculadă la meciul Camerun -Insulele Comore
ACUM 7 ORE
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 8 ORE