Președintele Federației Islandeze de Fotbal, Gudni Bergsson, a declarat pentru Gazeta Sporturilor că ia în calcul ca partida dintre Islanda și România să se joace fără spectatori.
„Luăm în considerare să jucăm fără spectatori meciul cu România din 26 martie! Luni avem o întâlnire pe tema deciziilor pe care le putem lua legate de coronavirus. În prezent nu excludem nicio variantă. Monitorizăm dezvoltarea situației în Islanda și în Europa.
Suntem conectați la deciziile autorităților, iar în funcție de felul cum vor evolua lucrurile în zilele următoare vom adopta hotărârea cea mai potrivită. Ar fi o situație neplăcută pentru fani ca ei să nu aibă acces în stadion. Probabil pentru România ar fi un avantaj să joace fără suporteri în tribune, dar înainte de orice importantă e siguranța oamenilor”, a declarat el.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 8 MINUTE
În Islanda 49 de persoane sunt infectate cu coronavirusul iar sâmbătă au fost anunțate șase noi cazuri.

Meciurile din Liga 1, fără spectatori

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că a luat act de decizia Guvernului și a informat toate cluburile că meciurile din Liga 1 se vor disputa fără spectatori, inclusiv FCSB - Craiova care va avea loc în această seară.
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, au anunțat duminică într-o conferință de presă la Ministerul de Interne faptul că meciurile de fotbal din România se vor disputa fără spectatori începând de azi.
"Știm că măsura va produce nemulțumiri, dar considerăm că sunt măsuri necesare pentru prevenire și sperăm că spectatorii și organizatorii vor înțelege", a transmis Raed Arafat. În același timp, începând de azi se interzic activitățile cu participarea unui număr mai mare de 1000 de oameni, până la 31 martie, dar se pot prelungi aceste măsuri. Pentru activitățile cu număr mai mic de participanți, decizia este a autorităților locale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM O ORĂ