Islanda - România este o partidă crucială pentru tricolori, numai o victorie păstrând șanse reale de a mai spaera la o calificare la mondialul din Qatar. Momentul pentru un succes la Reykjavik este unul cum nu se poate mai bun pentru echipa lui Mirel Rădoi, deoarece fotbalul islandez trece printr-o perioadă complicată.
Un scandal imens a dus la demisia președintelui Federației Islandeze de Fotbal, Gudni Bergsson, care a fost acuzat că a mușamalizat mai multe cazuri de agresiune sexuală a unor fotbaliști. Evindet, acest lucru s-a răsfrânt și asupra echipei naționale, care resimte o presiune imensă în aceste zile.
Selecționerul Arnar Vidarsson a recunoscut că lucrurile sunt departe de normalitate în ceea ce privește atmosfera de la lot și are mari probleme în a-și capacita jucătorii pentru meciul cu România.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM O ORĂ
"Jucătorii n-au cum să fie concentrați 100% la meciul cu România. Nici nu le pot cere acest lucru. Trebuie să gestionăm această situație, să ne adaptăm condițiilor actuale. Nicio echipă din istorie n-a trăit așa presiune. Este foarte dificil pentru acești jucători, care n-au greșit nimic.
În mod involuntar, unii jucători sunt suspectați de ceva ce n-au făcut. E greu să mai spui ceva în acest moment, pentru că se poate interpreta greșit. Nu suntem indiferenți, dar este foarte important ca lumea să realizeze că este un moment dificil pentru jucători, care așteaptă lămurirea situației", a declarat Arnar Vidarsson, citat de digisport.ro.

Mirel Rădoi, lăudat de omologul islandez

În ceea ce privește echipa Româniai, Vidarsson a declarat că a analizat-o foarte atent și apreciază foarte mult ceea ce vrea să implementeze Mirel Rădoi în această perioadă.
"Știm totul despre jucătorii români. Știm unde joacă, cum joacă, știm și cine este tatăl fiecăruia.
Îmi place echipa României, îmi place ce face antrenorul României, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite. Se vede că vrea să impună o altă filosofie", a adăugat selecționerul Islandei.
Islanda - România va fi mâine seară cu începere de la ora 21:45 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 5 ORE