”E clar că va fi o partidă dificilă și aici mă refer chiar la banca tehnică. E un antrenor care a fost șapte ani pe banca Suediei (n.r. - Erik Hamren). Are 63 de ani. S-a apucat de antrenorat când m-am născut eu, în 1981. Așa că acest avantaj îl are Islanda.
Un singur an a antrenat și a ieșit campion național la U18. Vorbim despre un antrenor cu mare personalitate care, la fiecare meci, își arată capacitațile din punct de vedere tactic”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare partidei cu Islanda din barajul pentru Euro 2020.
Islanda - România se va juca joi, 8 octombrie, de la 21:45 și va fi livetext pe Eurosport.ro.
Romanian Liga I
Totul pentru salvarea de la retrogradare! Primă importantă pentru dinamoviști la meciul cu U Cluj
ACUM 23 MINUTE

Islanda - România. Mirel Rădoi a vorbit despre strategia tricolorilor

„Nu avem nicio problemă. Planurile noastre continuă la fel, autoritățile de aici ne-au primit foarte bine. Nu avem nicio problemă, nu sunt îngrijorat. Nu avem probleme nici cu jucătorii, sunt toți valizi pentru antrenamente.
Mai avem un antrenament, mai avem informații de verificat, rapoartele și apoi vom vedea în funcție de ce vom gândi. Avem mai multe planuri de joc, vom aborda într-un fel meciul, dar trebuie să ne gândim că este o partidă de 120 de minute.
Suntem pozitivi, suntem încrezători, toți băieții au reacționat foarte bine, e clar că va fi o partidă dificilă. Islanda, pe lângă faptul că e echipa gazdă, are și avantajul antrenorului care are mare experiență, mare personalitate, care își arată la fiecare meci capacitățile din punct de vedere tactic.
Indiferent de adversarul pe care îl vom avea în față, vom încerca să fim cât mai mult timp în terenul advers”, a declarat selecționerul.
Ligue 1
Kylian Mbappe l-a sunat azi pe Florentino Perez pentru a-l anunța că rămâne la PSG
ACUM 25 MINUTE
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM O ORĂ