România va juca cu Islanda în capitala Reykjavik, pe stadionul național Laugardalsvöllur, joi 8 octombrie de la 21:45, partidă ce va fi livetext pe Eurosport.ro.
Meciul, care contează pentru barajul Euro 2020, a fost în pericol să nu se mai dispute din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus din țara nordică. Prim-ministrul Islandei a anunțat în cele din urmă aseară că meciul se va disputa, după ce epidemiologul șef al țării a recomandat ca toate activitățile sportive să fie suspendate.

Islanda - România. La meci vor fi prezenți doar 60 de spectatori

Fotbal
Lucas Digne, "KO" în Everton-Villa, după ce fanii fostei sale echipe au aruncat o sticlă din tribune
ACUM 24 MINUTE
Deși inițial era vorba că la această partidă vor lua parte peste 350 de persoane, autoritățile din Islanda s-au răzgândit și au restricționat și mai mult accesul.
"Din motive deja cunoscute, vor fi puse în vânzare semnificativ mai puţine bilete decât s-ar fi dorit la meciurile naţionalei din luna octombrie. În total, vor fi 350 de tichete disponibile la fiecare dintre cele trei jocuri. Acestora li se adaugă câte 100, care vor putea fi cumpărate de cei din Tolfunn”, anunțase inițial federația islandeză (KSI).
Totuși, astăzi, cotidianul islandez Frettabladid, informează că la acest meci vor lua parte doar 60 de suporteri islandezi. Biletele au fost acordate special de federația islandeză pentru ca ei să își încurajeze jucătorii.
”Conform noilor recomandări din partea autorităților sanitare, KSI nu va putea primi spectatori la meciul cu România și toate biletele vândute vor fi returnate. Excepția este făcută pentru 60 de membri ai Tolfunn (galeria islandeză), cei care vor primi bilete pentru a crea o atmosferă care să susțină echipa în acest meci important”, scriu jurnaliștii islandezi.
Turkish Süper Lig
Trupa lui Șumudică rămâne pe ultimul loc! Egal cu campioana în ultima etapă
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
ACUM 2 ORE