"Aşteptăm acest meci din noiembrie, aşa că suntem gata! Nu mai avem răbdare să intrăm pe teren, există un spirit formidabil în lot. Mă gândesc la confruntare echilibrată. Sunt două echipe apropiate în clasamentul mondial, care vor să învingă, iar şansele de calificare sunt 50-50 la sută.
Cine nu va comite greşeli mari şi fructifică ocaziile se va impune. Trebuie să fim disciplinaţi şi curajoşi. Avem şi experienţă, şi omogenitate, e multă bucurie la lot şi suntem decişi să câştigăm", a declarat el.
Erik Hamren a mai antrenat Suedia între 2009 și 2016 și a calificat țara nordică la Euro 2012 și Euro 2012. El mai are în palmares trei Cupe ale Suediei, un titlu în Danemarca cu Aalborg și două titluri cu Rosenborg în Norvegia.
Romanian Liga I
Ce sumă a plătit CFR Cluj pentru înlocuirea gazonului din Gruia și când vor reveni clujenii acasă
ACUM 2 MINUTE

Islanda - România.Tricolorii au ajuns la Reykjavík

"Tricolorii" au ajuns aseară în Islanda, pentru meciul din barajul Euro 2020, după un zbor de 5 ore. Întrega delegație a României a efectutat testul pentru COVID-19 în aeroport, urmând un traseu inedit, potrivit FRF.ro.
"Delegația a fost preluată direct de la scara avionului de 2 autocare (respectând distanțarea în spații închise) și transportată spre filtrul de testare COVID din clădirea aeroportului.
Rând pe rând, după verificarea documentelor privind identitatea, jucătorii au fost îndrumați apoi spre cabinele de testare COVID asemănătoare urnelor pentru votare.
Un întreg parcurs inedit, fixat de autoritățile islandeze. Cu un cod de bare individual generat înaintea sosirii aici, tricolorii au așteptat să li se recolteze probe, apoi ne-am întors la autocare și am plecat spre Grand Hotel Reykjavik.
După încă o oră de drum spre capitala Islandei, delegația s-a cazat în jurul orei 23:30, ora României.", a anunțat FRF.ro.
Romanian Liga I
Veste teribilă pentru Dan Petrescu! Andrei Burcă va fi operat, după accidentarea de la națională
ACUM O ORĂ
Premier League
Manchester City, în negocieri cu Bernardo Silva! "Cetățenii" vor să îl convingă pe lusitan să rămână
ACUM 2 ORE