UPDATE Islanda - România. Niciun jucător nu este pozitiv

Au venit, în sfârșit, toate rezultatele pentru naționala României și niciunul dintre jucători nu este infectat cu noul coronavirus.
”A fost primit un singur rezultat pozitiv, în rândul membrilor delegației, acesta nefăcând parte din staff-ul echipei naționale și nefiind contact direct cu jucătorii. Este asimptomatic. Nu a locuit în cantonamentul de la Mogoșoaia și a fost testat negativ la toate testările anterioare deplasării în Islanda. Tocmai de aceea, va fi retestat în această seară, pentru a fi evitat un rezultat fals pozitiv”, a informat FRF.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 3 ORE
Știrea inițială
Tricolorii au ajuns în Islanda pentru meciul din barajul pentru Euro 2020 cu țara gazdă, însă au apărut probleme chiar înainte de antrenamentul oficial din această seară.
Inițial lotul naționalei a primit doar 10 rezultate ale testelor, toate fiind negative. Ulterior a mai sosit o serie însă, din nou, nu toți jucătorii știu rezultatele, conform Gazetei Sporturilor.

Islanda - România. Nicolae Stanciu: ”Nu pot să neg că nu m-am gândit la un război psihologic”

„Da, pentru mine a venit rezultatul. Este negativ. În rest nu am apucat să vorbesc cu toți băieții. Nu cred că e treaba echipei naționale de ce nu au venit testele. A trecut deja o zi de când le-am făcut. Autoritățile de aici trebuia să ne fi dat răspunsul tuturor.
Sincer, nu pot să mint că nu m-am gândit la asta (n.r. un război psihologic). Am fost anunțati că va dura între 4 și 8 ore. Au trecut aproape 24 de ore. E problema lor dacă vor să facă jocuri din astea. Sper să ne luăm revanșa mâine, pe teren!”, a declarat Stanciu la conferința de presă.
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 3 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 4 ORE