Articol scris de Răzvan Rădulescu
Deși evoluează pentru echipa a doua a lui Inter Miami, Romeo Beckham a fost convocat de către antrenorul Phil Neville, care a decis să-i acorde câteva minute în amicalul cu Barcelona.

Romeo Beckham a debutat pentru Inter Miami

Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul din Superligă. El este fotbalistul care l-a fermecat
ACUM O ORĂ
Fiul lui David Beckham a fost introdus în teren în minutul 86 când scorul era deja 6-0 pentru formația antrenată de Xavi. Tânărul fotbalist englez l-a înlocuit pe mijlocașul titular al lui Inter Miami, Bryce Duke (21 de ani).
Mijlocașul englez este în prezent înregistrat la echipa de tineret al lui Inter Miami care concurează în MLS Next Pro. Fiul lui David Beckham a evoluat în 14 meciuri și a reușit să înscrie un gol anul acesta.
Citește și:

Romeo Beckham, pe urmele tatălui său

Deși Barcelona s-a impus cu 6-0 în fața a 20.000 de spectatori, Romeo Beckham își dorește să calce pe urmele tatălui său. Al doilea dintre cei patru copii ai lui Beckham a ajuns la Inter Miami în septembrie anul trecut. Romeo Beckham a mai făcut parte și din echipa de tineret a lui Arsenal, însă mijlocașul a petrecut doar un sezon, 2014/2015, în capitala Londrei.
Fiul fostului fotbalist de la PSG s-a retras pentru o perioadă din fotbal și a vrut să se dedice tenisului. Romeo l-a avut partener de antrenament pe Andy Murray. În 2020 și-a anunțat revenirea în fotbal, iar în septembrie 2021 s-a alăturat formației copatronte de tatăl său, Inter Miami, prima sa echipă ca fotbalist profesionist.
Cota de piață a lui Romeo Beckham conform Transfermarkt este de 50.000 de euro.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 4 ORE
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
ACUM 12 ORE