Brigada condusă de Istvan Kovacs (36 de ani) a fost atacată de antrenorul și de oficialii celor de la Braga, după eșecul cu AS Roma, scor 0-2, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League.Centralul român a fost ajutat, la cele două tușe, de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. În camera VAR a fost delegat spaniolul Guilermo Cuadra Fernandez.
Momentul care "i-a fost fatal" lui Istvan Kovacs s-a întâmplat în minutul 50, atunci când arbitrul român nu a dictat lovitură de pedeapsă în urma unei intrări dure, a lui Ibanez, asupra lui Sporar, atacantul celor de la Braga. Din cauza acestei faze, arbitrul român a devenit ținta atacurilor după meci.
Fotbal
Tragedie fără margini în Indonezia! Peste 127 de morți la un meci de fotbal între două echipe rivale
ACUM 31 MINUTE

Istvan Kovacs, atacat din toate părțile, după Braga – Roma 0-2

Directorul de comunicare al celor de la Braga, Alexandre Carvalho, a publicat la scurt timp după meci o postare pe contul oficial de Twitter în care atacă modul în care partida a fost condusă de brigada lui Kovacs: "Un arbitraj așa de înzestrat al domnului arbitru român Istvan Kovacs, în șaisprezecimile de finală din Europa League? Așa ceva nu există nici în Sudan, ce să mai vorbim de o competiție europeană. Incredibil!", se arată în postarea lui Carvalho.
Mai mult, inclusiv Carlos Carvalhal, antrenorul echipei, a lansat acuze dure la adresa brigăzii de arbitri care a condus meciul: "Jucătorii mei au făcut din nou un meci mare! Au fost două echipe grozave pe teren și o brigadă de arbitri cu o prestație slabă, mult sub nivelul fotbaliștilor. Un astfel de duel merita un arbitraj mai bun", a transmis Carvalhal, la finalul meciului. Furia gazdelor a crescut și mai mult în momentul în care din camera VAR nu s-a semnalat intrarea foarte dură.
Fotbal
Clasamentul final pentru Balonul de Aur, "scăpat" pe internet! Cum arată podiumul + surprize mari
ACUM O ORĂ
Liga
FC Barcelona, victorie "scurtă" la Mallorca! Lewandowski, din nou decisiv pentru catalani
ACUM 10 ORE