Metamorfoza Italiei e completă, după ce sub comanda lui Ventura rata calificarea la Mondialul din Rusia. Revirimentul a început încă din Liga Națiunilor, iar Mancini a înțeles că reconstrucția va da roade rapid. Naționala Italiei din 2019 este un mix reușit între experiența unor jucători ca Jorginho, Florenzi sau Verratti și exuberanța unor pușit ca Tonali sau Sensi. Un lucru e clar! Mancini a avut material pentru ce își dorea Contra să poată face la naționala României. Atacul Italiei cu trei oameni cu personalitate Insigne, Immobile și Belotti, ajutați de un Bernardeschi care livrează mai mult decât pentru echipa de club îi oferă o liniște lui Mancini.
În seara asta, într-o partidă fără miză, squadra azzurra a strălucit din nou. A marcat de 9 ori, prin Immobile(X2), Zaniolo (X2), Barella, Romagnoli, Jorginho, Orsolini și Chiesa, pentru o linie perfectă: 10 meciuri - 10 victorii și un golaveraj fantastic, 37-4.
Din 1948, când o învingea pe SUA cu 9-0, Italia nu a mai înregistrat o victoie atât de clară.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 15 MINUTE
După ce a învins pe toată lumea în preliminarii, squadra azzurra va fi cap de serie la tragerea la sorți de la București și va debuta pe Olimpico la Europeanul din vara viitoare.
https://i.eurosport.com/2019/11/18/2719648.jpg

Danemarca, la Euro

În cel mai așteptat meci al serii, Irlanda și Danemarca au remizat, 1-1, rezultat care le permite lui Eriksen&Co să se califice la turneul final. Nordicii aveau nevoie să nu piardă în Irlanda pentru a se califica, pentru că în celălalt meci al grupei lucrurile păreau clare: Elveția avea o misiune facilă în Gibraltar, căreia i-a și administrat un scor de tenis, 6-1.
Elveția și Danemarca merg la braț la Euro 2020, iar în acest moment știm 19 din cele 24 de echipe calificate la Campionatul European. O singură formație mai speră la bilete din grupele preliminarii, celelalte 4 naționale care merg la turneul final urmând a fi aflate în martie, după barajul Ligii Națiunilor.

Rezultatele serii în preliminarii

  • Gibraltar - Elveția 1-6
  • Grecia - Finlanda 2-1
  • Irlanda - Danemarca 1-1
  • Italia - Armenia 9-1
  • Liechtenstein - Bosnia 0-3
  • Malta - Norvegia 1-2
  • Spania - România 5-0
  • Suedia - Insulele Feroe 3-0
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM 2 ORE