Italienii vor să revină cât se poate de repede la normalitate, astfel că spectatorii se vor putea, cel mai probabil, să revină pe stadioane încă din luna septembrie, dacă situația pandemică la nivel național va permite acest lucru. Ministrul sportului din Italia, Vincenzo Spadafora, a transmis vineri că numărul de locuri va fi totuși redus pentru a nu risca îmbolnăvirea pe stadioane.
Cele două ligi de top din Italia, Serie A și Serie B, au revenit în luna iunie după trei luni de pauză. Oricum, de la reluare, toate meciurile s-au disputat fără fani în tribune: “În cazul în care curba epidemiologică ne va permite, fanii se vor întoarce pe stadioane în luna septembrie. Desigur, nu vom putea să mai umplem stadioanele așa cum se întâmpla până acum, dar trebuie să respectăm o serie de măsuri care au fost studiate la momentul la care au fost adoptate”, a spus Spadafora într-un interviu pentru Rai.
Romanian Liga I
Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj
ACUM 16 MINUTE
Italia a fost una dintre țările cel mai puternic afectate de pandemia de coronavirus în Europa, însă s-a numărat printre ligile de fotbal care au revenit destul de rapid. Campionii de la Juventus sunt acum în cursă pentru obținerea celui de-al nouălea titlu consecutiv în Serie A. Torinezii au oricum un avantaj confortabil în fruntea clasamentului, 6 puncte peste Atalanta.
Liga Campionilor UEFA
Champions League | PSG - Manchester City și AC Milan - Atletico Madrid, printre meciurile serii
ACUM O ORĂ
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM O ORĂ