Italia este noua campioană europeană după ce a învins-o pe Anglia, după loviturile de departajare, în finala Euro 2020. Argentina a câștigat Copa America într-o finală cu Brazilia, câștigată cu 1-0 grație golului înscris de Di Maria în minutul 22.
Cele două echipe s-ar putea înfrunta într-un meci amical, o "Supercupă Internațională" în care să-i fie adus un omagiu lui Diego Armando Maradona, care a plecat dintre noi în noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani. Legendarul jucător a marcat fotbalul din Argentina și Italia, reușind unele dintre cele mai mari performanțe ale carierei sale în tricoul lui Napoli și al echipei naționale.
Potrivit jurnaliștilor publicației Diario Ole, UEFA și CONMEBOL iau în considerare organizarea partidei în 2022, meciul urmând a se disputa pe una dintre arenele care îi poartă numele lui Maradona, fie cea din Napoli, fie cea din Buenos Aires. Singura problemă în stabilirea datei este legată de programul încărcat din cauza meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
Fotbal
Messi şi-a vărsat în sfârşit frustrarea: "M-aţi tratat ca pe un eşec!"
09/09/2021 LA 07:32
Premier League
Un matematician de la Oxford a stabilit GOAT-ul din fotbal. Verdictul specialistului
08/09/2021 LA 14:20
Fotbal
"Messi m-a făcut să plâng!" Dezvăluirile unui coechipier de la naționala Argentinei
18/08/2021 LA 11:48