Rezultatele naționalelor României în ultimele zile au fost dezastruoase. Echipa mare a ratat orice șansă de a mai ajunge la Campionatul Mondial din Qatar, reprezentativa U20 a suferit un eșec usturător contra Italiei, 0-7, iar echipa U19 a fost învinsă de Turcia cu 4-1.
Selecționata U21 putea salva imaginea fotbalului autohton în această perioadă neagră, dar echipa lui Florin Bratu a jucat numai o repriză la nivel înalt în amicalul cu Italia de la Frosinone. Tricolorii au deschis scorul în minutul 29, când Scalvini a deviat în propire poartă o centratre a lui Ianis Stoica. Avantajul a fost dublat în minutul 41 de Bogdan Racovițan, care a marcat după un corner executat foarte bine de Valentin Țicu și se părea că tricolorii se îndreaptă spre un rezultta mare.
Citește și:
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM O ORĂ

Italia U21 - România U21 4-2 | Tricolorii au rezistat numai o repriză la Frosinone

Din păcate, avantajul de două goluri nu a putut fi păstrat până la pauză Mulattieri reducând din diferență la numai câteva zeci de secunde de când s-a făcut 2-0. Partea secundă a fost un adevărat coșmar pentru elevii lui Bratu. Simone Canestrelli, fundașul lui Crotone, a reușit un hatttrick într-un interval de numai 10 minute (61, 78 și 71), toate golurile venind în urma unor faze fixe.
Primul 11 trimis în teren de Florin Bratu
  • M. Popa – Țîrlea, Drăgușin, Racovițan, Țicu – Dr. Albu (Cpt), Dican – Corbu, Miculescu, Oct. Popescu – I. Stoica. (au mai jucat: Ispas, Pitu, Șerban, Louis Munteanu, Gyenge și Rareș Ilie)
Așadar, echipa de tineret a României nu a reușit să încheie cu un rezultat pozitiv o săptămână neagră pentru fotbalul românesc. Acesta a fost al 4-lea meci al naționalei U21 sub conducerea lui Florin Bratu, care se poate mândri cu o singură victorie (1-0 cu Suedia). Celelalte rezultate au fost o remiză contra Georgiei (1-1) și o altă înfrângere, cu Mexic (1-3).
Naționala de tineret este calificată automat la Campionatul European din 2023, deoarece România va organiza competiția, împreună cu Georgia. astfel că și anul viitor va avea parte numai de meciuri amicale.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 2 ORE