Aseară s-au încheiat ultimele meciuri din faza grupelor Ligii Națiunilor. Asupra unei singure partide mai planează semne de întrebare, cea dintre Elveția și Ucraina, care a fost amânată și UEFA urmează să ia o decizie.
În urma rezultatelor s-au stabilit cele 4 echipe care vor lupta pentru trofeu. Acestea sunt total diferite față de cele de la prima ediție. Atunci, Portugalia s-a impus în finală în fața Olandei, după ce, în prealabil, cele 2 au trecut de Elveția și Anglia.
La această ediție cele 4 grupe din Liga A au fost câștigate de Italia, Franța, Belgia și Spania. Cele 4 echipe se vor duela în toamna anului viitor, cel mai probabil în Italia, pentru câștigarea acestei competiții. Tragerea la sorți pentru semifinale va avea loc pe data de 3 decembrie. Datele și locurile pentru aceste partide nu sunt încă oficial confirmate, dar calendarul inițial prevede ca acestea să se dispute în luna octombrie a anului viitor, la Milano și Torino.
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 40 MINUTE
Programul din Final 4-ul Ligii Națiunilor
  • Semifinale: 6 și 7 octombrie
  • Finala mică: 10 octombrie
  • Finala mare: 10 octombrie
Partidele din Final 4 se vor disputa într-o singură manșă, iar în caz de egalitate se va intra în prelungiri și apoi se va trece la lovituri de la 11 metri. Excepție face meciul pentru locul 3, când , în caz de egalitate, se va trece direct la executarea loviturilor de pedeapsă.
Tot pe 3 decembrie se vor trage la sorți și barajele pentru rămânerea în Liga C. Cipru, Estonia, Moldova și Kazakhstan vor lupta între ele pentru rămânerea în al 3-lea eșalon al acestei competiții.

PROMOVATELE ȘI RETROGRADATELE DIN LIGA NAȚIUNILOR

  • Echipe promovate în Liga A: Austria, Ungaria, Cehia, Țara Galilor
  • Echipe retrogradate în Liga B: Islanda, Bosnia, Suedia și Elveția sau Ucraina (este așteptată decizia UEFA cu privire la meciul amânat dintre cele 2 formații)
  • Echipe promovate în Liga B: Muntenegru, Slovenia, Armenia, Albania
  • Echipe retrogradate în Liga C: Bulgaria, Turcia, Slovacia, Irlanda de Nord
  • Echipe promovate în Liga C: Insulele Feroe și Gibraltar
  • Echipe retrogradate în Liga D: Cipru, Estonia, Moldova și Kazakhstan vor fi împerecheate și vor juca baraj, iar pierzătoarele vor ajunge în ultimul eșalon
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 9 ORE