În Italia, pe 18 mai urmează să se ridice o nouă serie de restricții, iar echipele din Serie A pot reveni la antrenamentele colective. În acest moment, premierul italian Giuseppe Conte nu este 100% sigur de reluarea campionarului și a cerut mai multe garanţii înainte de întoarcerea fotbalului în Italia, întrerupt din 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.
Acum, cea mai optimistă dată pentru reluarea competiției este 13 iunie: “Înainte să începem sezonul avem nevoie de mai multe garanții. Am vorbit cu Ministrul Sportului și încă nu le avem”, a spus Conte.Cluburile italiene, care au anunţat că sunt de acord ca sezonul să se reia pe 13 iunie, au putut reîncepe antrenamentele individuale pe 4 mai, iar de luni urmează să revină la antrenamentele colective.
Pentru a ne aventura să oferim o dată (pentru reluarea sezonului - n.red) avem nevoie de câteva garanţii suplimentare, care deocamdată nu există. Trebuie să aşteptăm mai întâi să fie îndeplinite condiţiile pentru a putea garanta reluarea campionatului, nu doar a fotbalului, în condiţii de securitate maximă – Giuseppe Conte
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 24 MINUTE

Reluarea campionatului e contestată

Nu toți jucătorii din Serie A sunt de acord cu reluarea competiției. Damiano Tommasi, președintele Asociației Jucătorilor din Italia, a declarat: “Vocea jucătorilor nu e luată suficient în considerare. Dacă revenim la antrenamente și la meciuri, nu vom putea respecta protocolul sanitar. Nu toate cluburile au infrastructura necesară. Nu are nici un sens să riscăm acum să începem când totul se poate opri imediat. Ce se întâmplă dacă un jucător e testat pozitiv?!”
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tottenham este în derivă, iar Harry Kane, criticat. "Bate pe cineva, strigă la oameni"
ACUM 39 MINUTE
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 5-a din Premier League
ACUM O ORĂ