Ivan Mamut a intrat pe teren în minutul 84 la Craiova. Jucase la Universitatea în sezonul trecut 22 de partide, dar marcase o singură dată. Ultima sa reușită data de un an și patru luni.
Atacantul croat a declarat la final că a simțit că va marca. "Înainte de meci i-am spus antrenorului second lui Pintilii, că am nevoie de 10 minute de joc și o să dau gol". Mamut a marcat cu călcâiul un gol senzațional, fructificând excelenta centrare a lui Risto Radunovic. După gol, Mamut a alergat direct pe bancă și l-a îmbrățișat pe Pintilii. I-a mulțumit astfel pentru încredere.
"Am fost accidentat mult timp și pentru încrederea mea, acest gol e foarte important. M-am întors pe teren și am arătat de ce sunt în stare", a mai spus Mamut.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM O ORĂ
"Ne așteptam la un meci dificil, am întâlnit o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia. A venit un gol meritat după părerea mea. La 0-0 am riscat, trebuia să câștigăm, am forțat și de asta l-am trimis pe Mamut pe teren"
Toni Petrea, antrenor FCSB

"Domnul Dâncu e un om bun!"

Florin Tănase a declarat la finalul partidei că își dorește în continuare să joace finala cu CFR Cluj pe stadionul Steaua. A făcut chiar apel la bunăvoința ministrului Apărării Naționale, Vasile Dâncu. "Ne dorim în Ghencea, sper să accepte, domnul Dâncu să ne lase să jucăm acolo. L-am mai urmărit la emisiuni cu războiul, domnul Dâncu mi se pare un om bun și ne va lăsa să jucăm acolo", a declarat atacantul FCSB.
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 3 ORE
Serie A
La ce echipă a ajuns portarul Ionuț Radu? Luni va fi la antrenament!
ACUM 3 ORE