Fiecare club apelează la diverse strategii atunci când anunță semnarea contractului cu noul antrenor, dar în vreme de pandemie opțiunile sunt limitate. Tot ce are la dispoziție clubul este o poză din arhivă. Cel mai important este să o pui pe cea potrivită. FC Cincinnati nu a găsit o poză cu Jaap Stam!
Un alt olandez, antrenor la juniorii lui Ajax a fost prezentat ca noul antrenor al echipei din MLS, Tinus van Teunenbroek.
Liga
Chelsea vrea să transfere un jucător de la Barcelona! Cine este fotbalistul dorit de Tuchel
14/01/2022 LA 14:36
Nu este pentru prima dată când Stam și van Teunenbroek sunt confundați.
Am aflat de greșeală de la mama unui copil de la școala fiului meu. Toți mă întreabă dacă ne mutăm în America. Chiar și la Ajax am fost confundați, așa că mă amuz de fiecare dată. - Tinus van Teunenbroek
Celelalte cluburi din MLS nu au ratat ocazia unei glume bune și l-au prezentat și ele pe Stam ca fiind orice altă celebritatea cu chelie. Columbus Crew l-a ales Jason Statham, San Jose pe Bruce Wills, iar Minnesota pe Vin Diesel.
Fostul fundaș de la Manchester United, Jaap Stam a semnat până la finalul anului 2021 și are ca obiectiv să urce nivelul clubului care este la doar al doilea sezon în MLS. Olandezii Siem De Jong și Jurgen Locadia, dar și bosniacul Medunjain sunt vedete lui FC Cincinnati, club care construiește și un stadion nou.

E Talks - Cel mai bun manager din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Eredivisie
Ajax l-a cedat pe David Neres la Șahtior! "Lăncierii" vor un jucător din Premier League în locul său
14/01/2022 LA 13:55
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15