Deși părea doar o chestiune de timp până la realizarea mutării la Manchester United, oficialii Borussiei Dortmund nu au renunțat la prețul de 120 de milioane de euro pe care l-au fixat pentru englez, iar termenul limită pentru realizarea transferului era 10 august, adică ziua în care formația germană pleacă în cantonamentul din Bad Ragaz.
Ieri, Borussia Dortmund a zburat spre Elveția, iar clubul a anunțat că în avion s-a aflat și Jadon Sancho, semn că Manchester United a renunțat la transferul extremei dreapta. Anunțul a fost făcut apoi de Michael Zorc, directorul sportiv al clubului din Bundesliga. Oficialul lui Dortmund a spus că decizia este finală: "Ne-am făcut planuri în jurul lui Jadon Sancho. Va rămâne alături de noi și în următorul sezon. Decizia este finală. Cred că așa am răspuns tuturor întrebărilor", a spus Zorc, citat de SkySports.

Mats Hummels, fericit că Jadon Sancho rămâne la echipă

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Mai mult, Zorc a lăsat de înțeles că Sancho a semnat anul trecut un contract "secret" în urma căruia va rămâne la vicecampioana Germaniei până în 2023. În același timp, publicația Ruhr Nachrichten a informat că noua înțelegere a internaționalului englez nu cuprinde vreo clauză de reziliere. Ultima sumă de transfer despre care s-a vorbit a fost de 108 milioane de lire sterline.
Sancho este fără îndoială unul dintre oamenii din bază din cadrul lotului, iar colegii lui știu cât de mult contează prezența lui la echipă. Aceștia din urmă au primit vestea anulării transferului la Manchester United cu bucurie. Este și cazul lui Mats Hummels. Fundașul Borussiei Dortmund a fost primul care a reacționat după anunțul lui Michael Zorc: “El poate fi jucătorul care face diferența. Sunt fericit că rămâne alături de noi”, a transmis Hummels.
Perioada de transferuri din această vară în Europa este deschisă de pe 27 iulie până pe 5 octombrie.
  • 20 goluri și 20 pase decisive are Sancho în acest sezon, în toate competițiile pentru Dortmund.
  • 117 milioane de euro este cota de piață a lui Sancho, conform transfermarkt.com.
  • 99 de meciuri, 34 de goluri și 43 de pase decisive a strâns englezul la prima echipă a lui Dortmund
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51