În confruntarea cu Real Sociedad, din weekend, James Rodriguez a avut o șansă rară de a fi titular pentru Real Madrid, în condițiile în care Zidane nu îl mai introdusese într-o partidă oficială din primul minut de la începutul lui februarie, în Cupă.
Întrebat despre relația pe care o are cu Zizou, mijlocașul ofensiv columbian a negat că între ei ar exista vreun conflict. Zidane are încredere în anumiți jucători, care i-au răsplătit așteptările în perioada 2017-2019, cât timp sud-americanul a fost împrumutat la Bayern, și preferă să le dea acestora mai multe șanse.
"Nu a fost niciodată vreo problemă cu Zidane. Fiecare antrenor are gusturile lui. Avem o relație normală, de lucru. De ce nu joc? E o întrebare bună, mi-ar plăcea să știu și eu. Așa cum am mai spus, atunci când câștigi titluri importante cu jucători în care ai avut încredere, este dificil să faci schimbări. Este complicat atunci când antrenorul tău nu îți oferă minute în permanență, devine dificil. Este foarte greu să-ți arăți abilitățile în doar câteva minute, când ți se mai oferă câte o șansă, nu poți face tot ce știi. Cei care sunt în lumea fotbalului știu despre ce vorbesc", a spus mijlocașul, potrivit publicației din țara natală Gol Caracol.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Barcelona, acord total cu Sevilla pentru Kounde! Cât vor plăti catalanii
17/07/2022 LA 20:05

James Rodriguez, despre profesionalismul său

În presa din Spania s-a speculat mult pe seama faptului că deciziile tehnice ale lui Zidane în raport cu James au legătură și cu faptul că acesta nu este un profesionist desăvârșit. Columbianul a respins categoric această ipoteză, susținând că de ani de zile se sacrifică și încearcă să fie mereu în cea mai bună formă fizică.
"Este întotdeauna inconfortabil să aud atât de multe minciuni. Importantă este părerea familiei mele și a celor care mă cunosc. Aceste lucruri nu mă afectează foarte tare, pentru că îmi cunosc calitățile și știu că muncesc din greu în fiecare zi pentru a fi unde vreau să fiu. Mereu am fost un profesionist, nu accept asta, ca cineva să se îndoiască de profesionalismul meu. Am muncit în permanență pentru a ajunge unde sunt, mă antrenez mult în fiecare zi. Întotdeauna vreau să progresez", a mai spus James.
Transferat la Real Madrid în 2014, după un Mondial unde a fost unul dintre cei mai buni jucători, James a arătat în prea puține momente că se ridică la nivelul investiției făcute de Perez, care a plătit spre 80 de milioane de euro pentru achiziționarea lui. În ultimele luni s-a vorbit despre faptul că sud-americanul ar putea ajunge în Premier League, acolo unde mai multe formații, printre care și United, îl doresc.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | PSG vrea să scape de un titular din sezonul trecut! Cui i l-a oferit
20/06/2022 LA 09:37
Scottish Premiership
Ianis Hagi, pe lista de transferuri a unui club important din Europa! Unde este dorit românul
25/03/2022 LA 12:07