James Rodriguez a jucat în doar opt meciuri în La Liga sezonul trecut iar în precedentele două sezoane el a fost împrumutat la Bayern Munchen.
Însă Everton i-a oferit un colac de salvare columbianului - Carlo Ancelotti vrea să îl aducă pe Goodison Park iar discuțiile dintre cele două cluburi au început deja. Și Manchester United a fost interesată de serviciile sale.

James Rodriguez spre Everton

Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 17 MINUTE
Contractul lui James Rodriguez expiră vara viitoare iar Everton va încerca să îl achiziționeze, deși rămâne posibilă și varianta unui împrumut. De asemenea și Galatasaray este interesată de columbian, dar Carlo Ancelotti speră ca relația sa cu Rodriguez să cântărească decisiv.
Ancelotti era antrenorul Realului când formația din capitala Spaniei a plătit 70 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Rodriguez de la FC Porto în iulie 2014, fiind la acea vreme al patrulea cel mai scump transfer din lume.
Italianul l-a luat apoi cu el pe columbian la Bayern Munchen, sub formă de împrumut în vara lui 2017, însă Ancelotti a părăsit la scurt timp după echipa bavareză. Ancelotti și-a recunoscut admirația pentru Rodriguez în iulie: ”James? Îmi place foarte mult de el. Când am plecat de la Madrid, el a venit după mine la Munchen. A venit să joace. Însă apoi m-a urmat doar ca zvon la Napoli și acum din nou la Everton”.
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM O ORĂ
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
ACUM 2 ORE