Carragher a precizat că venirea lui Messi pe Parc des Princes nu a fost o mutare inteligentă, iar argentinianul s-a arătat nemulțumit de părerea lui, numindu-l "măgar".
Jucătorul lui PSG nu a fost în asentiment cu opinia expertului Sky Sports și nu a stat pe gânduri înainte de a-i trimite mesajul.
Lionel Messi a marcat 6 goluri și a oferit 5 pase decisive în 16 meciuri pentru PSG, el venind din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Barcelona.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 5 ORE

Carragher, ironic la adresa lui Messi: "Lionel, te iubesc!"

Fostul jucător al lui Liverpool nu s-a arătat deranjat de comentariul făcut de Messi, păstrându-și părerea în legătură cu transferul la PSG, nereușit în viziunea sa.
"Eram în emisiune și am primit un mesaj pe Instagram chiar de la Lionel Messi. Nu voi arăta mesajele pentru că sunt lucruri private, dar pot să vă spun că m-a făcut măgar.", a spus Carragher, pentru Sky Sports.
În timp ce Gary Neville și prezentatorul emisiunii, Dave Jones, abia își puteau controla râsul, fostul fundaș al "cormoranilor" a continuat: "Lionel, te iubesc! Eu chiar sunt un măgar, în comparație cu tine, dar să știi că nu faci parte din echipa mea ideală.
Nu ai jucat suficient de bine, chiar dacă ai câștigat Copa America. Nu este suficient pentru a-l scoate din echipa mea ideală pe Mohamed Salah.".
CITEȘTE ȘI:
Solicitați de prezentatorul emisiunii să aleagă echipa ideală a anului 2021, Carragher și Neville i-au omis atât pe Messi, cât și pe Cristiano Ronaldo.
"Nu, nu, fără Messi în echipa mea. Vreau să vă spun că la începutul sezonului am avut o dezbatere pe duelul dintre Messi și Ronaldo. Eu eram de partea argentinianului, iar Neville de partea portughezului, dar nu au loc în echipele noastre ideale ale anului.", a spus câștigătorul Ligii Campionilor din 2005.
Lionel Messi a câștigat Copa America alături de Argentina în luna iulie a anului trecut, fiind primul trofeu major pentru naționala sa după o pauză de 28 de ani.
O lună mai târziu, acesta a semnat cu PSG din postura de jucător liber de contract, când a devenit evident faptul că problemele financiare ale Barcelonei erau destul de mari, iar clubul nu și-a permis să-l păstreze pe jucător.
Ajuns la 34 de ani, Messi a câștigat cel de-al șaptelea Balon de Aur din carieră luna trecută.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 8 ORE